İnsan ve makina etkileşimini ön planda tutan yeni nesil endüstri trendi, güvenli ve esnek iş birliğine dayalı robotları sistemin vazgeçilmez bir parçası haline getiriyor. Geçen yıl robot teknolojisinin Nobel’i sayılan Engelberger Ödülü’nü alan Universal Robots’un, bu alanda proses değişiklerine hızlı ve esnek cevap verebilme yeteneğiyle Say Sanayi firmasının projelerinin de merkezinde yer aldığını vurgulayan Proje ve Satış Müdürü Erhan Özarık, “1957 yılından bu yana yüksek dayanımlı ürünleriyle bilinen PHD’nin Universal Robots’lara herhangi bir tadilat gerektirmeden bağlanabilen Pneu-Connect ürünlerini uygulamalarımızda kullanıyoruz” dedi.

YENİ UYGULAMA FİKİRLERİ VERECEK

5. Robot Yatırımları Zirvesi’nde tutkallama ve mastik uygulamalarına odaklanacaklarının altını çizen Erhan Özarık, “Özellikle tutkallama konusundaki partnerimiz Robatech Türkiye’nin bu endüstrideki yüksek tecrübesinin, hem bize hem de ziyaretçilerimize yeni uygulama fikirleri vereceğinden eminiz” dedi.

HASSAS, KARARLI VE ESNEK TUTKAL UYGULAMALARI

Zirve’ye Universal Robots’un UR5e modeline entegre edecekleri Robatech Concept tutkal makinasıyla katılacaklarını anlatan Özarık, “Zirve boyunca ziyaretçilerimize bu ikiliyle ne kadar hassas, kararlı ve esnek tutkal uygulamaları yapabileceklerini göstermek istiyoruz” dedi.