Bursa Nilüfer merkezli Surfence Makine Endüstriyel Panel ya da Surfence Fens Sistemleri, yeni ofisini Almanya’da hizmete açtı.

"ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM"

Robot ve makina ekipman güvenlik sistemleri ile koruma fensleri sektöründe yüzde 100 yerli üretim ilkesiyle 2017’den beri faaliyetlerini sürdüren şirket, Türkiye'nin yanı sıra Almanya’nın Wuppertal kentindeki yeni ofisiyle birlikte Surfence Almanya olarak yurt dışındaki müşterilerine daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmayı hedefliyor.

Surfence Almanya ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Surfence Genel Müdürü Suat Serdar Kanlıoğlu, “Surfence Almanya, 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle faaliyetlerine başlamıştır. Bana bu gururu yaşatan tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.” dedi.

“YENİ ÜRÜNLERİMİZLE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİMİZİ ARTIRIYORUZ”

Kanlıoğlu, firmalarının geliştirdiği patentli bağlantı ekipmanı ile kolay montaj sağlayan ürünlerinin yanı sıra yakın zamanda iki yeni ürünle de ürün çeşitliliklerini artıracaklarını belirtti.

Kanlıoğlu, yeni ürünleri alüminyum fens ve alüminyum polikarbonat paneller için patent başvurusunda bulunduklarını ifade etti.

LAYOUTLARI ÜÇ BOYUTLU GÖRME VE VERİ OLUŞTURMA İMKANI SUNACAK

Teknoloji ile gelişip büyüdüklerini kaydeden Kanlıoğlu, çalışmalarında son aşamaya geldikleri 3D çizim programları SurDraw ile ilgili bilgiler de verdi.

Söz konusu program sayesinde müşterilerinin kolaylıkla çizimlerini üç boyutlu olarak görebileceğini, istedikleri formatta veriyi indirebileceğini ve teklif formuna ulaşabileceğini dile getiren Kanlıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Türk kalitesini, Türk malını alanımızda en iyi konuma getirmek için canla başla çalışıyoruz. Çalışmaya da hiç durmadan devam edeceğiz. Bize güvenin, bizimle güvendesiniz…”