Türkiye’de ilk kez Skyland İstanbul’da kullanılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, daire sakinlerine otonom mobil robot Speedy ile temassız bir alışveriş deneyimi sunuyor.

HIZLI VE HİJYENİK BİR HİZMET VERİYOR

Eroğlu Gayrimenkul’un akıllı bina teknolojileriyle dikkati çeken imza projesi Skylan İstanbul, sakinlerine pandeminin de etkisiyle hijyen ihtiyacının arttığı bu dönemde Speedy Market ile el değmeden, hızlı bir alışveriş hizmeti veriyor.

MOBİL UYGULAMALAR ÜZERİNDEN İZLENEBİLİYOR

Hizmet kapsamında verilen sipariş sonrasında ürünleri teslim almak için otomat sistemine giden Speedy otonom mobil robotu, ürünleri otomattan alarak doğrudan adresine ulaştırıyor.

Binanın kat planlarına ve asansör sistemine entegre çalışan robotun her adımı, mobil uygulamalar üzerinden de takip edilebiliyor. 

TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLERLE KONFOR VE TASARRUF SUNUYOR

Yaşam kalitesini artırma hedefiyle yeni teknolojileri bünyesine katan projede; teknik servis, güvenlik, resepsiyon, temizlik gibi imkanlardan yararlanabilen rezidans sakinleri, concierge hizmetlerine de mobil uygulamalar üzerinden kolaylıkla erişebiliyor.

Projenin ofis bloğunda, akıllı yolcu yönlendirme sistemi, asansör kuyruklarını ve bekleme sürelerini oldukça azaltırken, binanın iklimlendirme sistemi ise farklı mekanlarda farklı ısı değerleri oluşturarak konforun yanı sıra tasarrufa olanak tanıyor.

Dairelerdeki aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri de yine mobil uygulamalar aracılığıyla kontrol edilebiliyor.