Schmalz Grubu, Türkiye’deki iştiraki Schmalz Türkiye’yi 2020 yılında Grubun en başarılı şirketi olarak seçerek ödüle layık gördü.

EN İYİ PERFORMANS GÖSTEREN ŞİRKET OLDU

Birçok kritere göre yapılmış değerlendirme sonucuna göre Schmalz Türkiye, yaklaşık 19 firmanın bulunduğu şirketler grubu içerisinde 2020’nin en iyi şirketi olarak ödüllendirildi.

Vakum uzmanı, geleneksel Dünya Yönetim Toplantısı'nda "Yılın Şirketi" ödülünün Schmalz Türkiye’ye verilmesine karar verdi.

Farklı saat dilimleri nedeniyle iki aşamada çevrim içi olarak gerçekleştirilen ve 30 uluslararası katılımcının katıldığı toplantıda gündemdeki önemli başlıklardan biri olan “Yılın Schmalz Şirketi” ödülü sahibini buldu.

Firma, pandeminin etkisinde geçen zorlu 2020 mali yılında Schmalz Grubu’nda en iyi performansı gösteren şirket olarak seçilerek ödüle layık görüldü.

J. Schmalz GmbH Genel Müdürleri Dr. Kurt Schmalz ve Andreas Beutel, Schmalz Türkiye Genel Müdürü Tahir Kavak'ı ve ekibini söz konusu başarılarından dolayı tebrik etti.

Ayrıca yapılan değerlendirme sonucunda ikinci sırayı Schmalz İtalya alırken, üçüncülük ise Schmalz Finlandiya’nın oldu.

"BAŞARI HİKAYEMİZDE YER ALAN EKİBİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Söz konusu ödüle ilişkin firmanın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Schmalz Türkiye, Schmalz Grubu içerisinde 2020 yılının en iyi şirketi olarak ödüllendirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Başarı hikayemizde yer alan tüm ekip arkadaşlarımızı tebrik eder ve herkese teşekkür ederiz.”