SabancıDx, robotik süreç otomasyonu (RPA) alanında sahip olduğu yetkinlikler ve başarı getiren iş süreçleriyle uluslararası standartları yerine getirdi ve Blue Prism Gümüş Ortağı lisansına sahip oldu.

Söz konusu lisans firmanın, robotik yazılımlar alanında dünyanın önde gelen şirketi Blue Prism'in değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamladığını teyit ediyor.

10 KATA KADAR PERFORMANS ARTIŞI SAĞLIYOR

Sağladığı zaman tasarrufu sayesinde çalışanların vakitlerini daha katma değerli konulara ayırmalarına destek olan RPA teknolojisi, 7x24 kullanılabilir olma özelliğiyle süreçlerde 10 kata kadar performans artışı sağlayabiliyor.

Firma, dijital iş gücü çözümlerine getirdiği “Kullandıkça Öde” modeli ile kurumlara taahhüt ve yatırım maliyeti gerektirmeden süreçlerini otomatize etme olanağı tanıyor.

SabancıDx, otomasyona getirdiği bütünsel yaklaşımla robot yönetim sürecini yürütürken; kurumlar da hem işlerine hem de yatırımlarına odaklanabiliyor. 

"YENİ DEĞERLER KATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

SabancıDx Dijital Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Tevfik Kor, teknoloji alanındaki uzmanlıkları ve müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetlerine vurgu yaparak RPA alanındaki nitelikli ve kuvvetli yetkinlikleriyle uluslararası çapta önemli bir sertifikayı almaktan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Uzmanlıkları ve hassasiyetleri dolayısıyla dijital dönüşümün her boyutunda olduğu gibi otomasyon boyutunda da müşterilerine rehberlik edeceklerini aktaran Kor, farkındalık çalışmalarıyla Türkiye'ye ve teknolojiye yeni değerler katmaya devam edeceklerini belirtti.

"AKILLI VE GÜVENLİ BİR DİJİTAL İŞ GÜCÜNÜ GARANTİ EDİYOR"

Konuyla ilgili olarak Blue Prism Orta Doğu Bölge Yöneticisi Fawwaz Qadan ise, "SabancıDx ekibini, bu büyük başarı için tebrik ediyoruz. Blue Prism'in sertifika programı, en yüksek düzeyde akıllı otomasyon uygulama standartlarını temsil ediyor ve çalıştığımız iş ortaklarımızın, akıllı, ölçeklenebilir ve güvenli bir dijital iş gücünü müşterilerine sunacağını garanti altına alıyor." ifadelerini kullandı.