Örneğin WAGO-I/O-SYSTEM ürün grubu ile sisteminizde ihtiyacınız olan, başta dijital ve analog giriş/çıkış sinyalleriniz olmak üzere en efektif çözüme ulaşabilirsiniz.
Birçok FieldBus sistemini desteklemesiyle bağımsız bir yapıya sahip WAGO-I/O-SYSTEM sayesinde mühendislik açısından planlamanızı ve tasarımınız en modern haliyle gerçekleştirirken, geleceğe yönelik yatırım maliyetlerinizi de minimuma indirgeyebilirsiniz. Özellikle Robot projelerinizde de kullanabileceğiniz WAGO-I/O-SYSTEM sayesinde, Robot kontrolörünüzün desteklemiş olduğu fieldbus (DeviceNet, Profinet, Ethercat vb.) sistemine, WAGO-I/O-SYSTEM’inin adaptasyonunu sağlayarak, sahadaki digital ve analog sinyaller Robot kontrolörüne kolayca taşınabilmektedir.

İnce gövdeye sahip modüler yapısı ve uygulama çeşitliliğine yönelik özel fonksiyon modülleri sayesinde sisteminizi esnek bir şekilde tasarlama imkanına sahipsiniz. Örneğin Digital İnput ve Outputlar için çeşitli kanal sayısında (2/4/8/16) ve besleme aralığında (24V/48V/120V/220V AC/DC vb ) modüller mevcuttur.

WAGO-I/O-SYSTEM özel fonksiyon ve haberleşme modülleri (IO-link, HART, Rs-232/485 vb) sahadaki kompleks sensörleriniz ile bilgi alışverişi mümkün kılmaktadır. Bu sayede uygulamalarınızı endüstri 4.0 çerçevesinde tasarlayabilir ve sahadaki akıllı sensörlerinizden max verimde faydanalabilirsiniz. Sarı renkli WAGO-I/O-SYSTEM Safety modüllerini, uygulamanızda gereksinim duyduğunuz safety özellikli bariyer, kapı siviçi, acil stop gibi ürünleriniz için kullanabilirsiniz. Ayrıca mavi renkli Ex modüllerini Zone 0 ve Zone 1 de bulunan Patlayıcı ortamlar içerisinde bulunan sensör ve aktuatörleriniz için kullanabilirsiniz. Patentli mekanik tasarım ve yaylı bağlantı teknolojisine sahip WAGO-I/O-SYSTEM size titreşim ve sıcaklık değişimleri gibi çevresel faktörlere karşı güvenilirlik ve doğrudan bağlantı imkanı sağlamaktadır. WAGO-I/O-SYSTEM çeşitli uluslar arası standart ve onayları bünyesinde barındırmaktadır.