Robotik ve Yüksek Teknolojili Üretim Sistem Entegratörleri Derneği ROBODER, 26 Nisan 2022 tarihinde Almanya’nın Hannover kentinde Deutsche Messe Technology Academy tarafından gerçekleştirilecek “11. Robot Kongresi”ne katılacak. 

İNSAN-ROBOT İŞ BİRLİĞİNİN GELECEĞİ ELE ALINACAK

“Akıllı cobot'larla hedefe daha hızlı ulaşmak” temasıyla, bu yıl 11’incisi düzenlenecek kongrenin tematik odağında “cobotlar”, “özel bilgi olmaksızın, yalın programlama ve çalıştırma”, “siber güvenlik”, “endüstriyel emniyet”, “bio-esinlenme; yumuşak dokulu robotik” ve “yeşil robotik” başlıkları işlenecek.

Uzman sunumları, geleceğin neden kolaboratif robotlar üzerine kurulacağını, gelecekte insanlar ve robotların birlikte çalışma deneyimlerini geliştirerek ne ölçüde ve nasıl ekip olmayı başaracağını gösterecek.

TÜRKİYE’DEN TEK DAVETLİ ROBODER

Uluslararası etkinliğe, Türkiye’yi temsilen ROBODER Küresel İşler Direktörü Cem Deşen konuşmacı olarak katılacak. Etkinlik hibrit olarak gerçekleşecek.

TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE'DE ROBOTİK YÜKSELİŞ TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE'DE ROBOTİK YÜKSELİŞ

Deutsche Messe AG CEO’su Dr. Jochen Köckler’in açılış konuşmasıyla başlayacak organizasyonda Fraunhofer IEM, KUKA, PILZ, ROBODER, Sensopart, Universal Robots, Yaskawa gibi uluslararası firma ve kurumlardan temsilciler konuşmacı olarak yer alacak.