Butane Industrial Group, böylelikle bundan sonra Bosch Termoteknik ısıtma ürünlerinin satış ve üretim ile satış sonrası hizmetlerinden sorumlu olacak.

BOSCH İRAN'DA

Bosch, 90 yılı aşan süre zarfında İran'da bulunmakta ve İran'ın iklimlendirme konusunda lider firmalarından Butane Industrial Group ile ortak kombi üretim hattı kurdu. Buna istinaden İran Genel Müdürü Andreas Schmidt: “İlk planımız Bosch olarak Tahran’da Bosch ofisi açılmasıydı. Çünkü geleceğe yatırım söz konusuydu. Zira İran'da yaşayan, üretim geleceğini barındıran eğitimli ve genç nüfus, parlak bir ışık sunuyor. Bu sebeple Butane firması ile iş birliği gerçekleştirdik. Önemli etkenlerden diğeri ise Butane marka değerinin, insanlar üzerinde kabul görmesi ve tercih edilir olmasıydı.

BOSCH TERMOTEKNİK TÜRKİYE

Bosch Termoteknik Türkiye, Kafkasya ve Ortadoğu Genel Müdürü Zafer Polat açılış konuşmasında “Butane ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile İran pazarındaki ısıtma ürünlerinin üretimine odaklanmış bulunuyoruz. Fakat Bosch ve Butane şirketlerinin iş ortağı olması nedeniyle de amacımız, üretim hattını daha da genişletebilmek. Böylelikle deButane’ın, İran pazarındaki ürün gamını büyütmek, hacmini arttırmak ve diğer ülkelere ürün ihraç etmektir.” ifadelerini kullandı.

“YAŞAM İÇİN TEKNOLOJİ”

Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçisi. Dünya da yaklaşık olarak 390 bin çalışana sahip. Ve şirket ön rakamlarına göre, 2016 yılında 73,1 milyar Avro'luk bir satış gerçekleştirmiş durumda. Dört sektörde faaliyet de bulunmakta:

-Sanayi Teknolojileri

-Dayanıklı Tüketim Malları

-Enerji ve Bina Teknolojileri

-Mobilite Çözümleri

Bosch, dünyanın önde gelen IoT şirketi olarak akıllı şehirler, akıllı evler, ağa bağlı mobilite ve endüstri için yenilikçi çözümler sunmakta. Kendi IoT bulutunu kullanarak, müşterilerine; ağa bağlı, farklı alanları bir arada bulunduran ve tek bir kaynaktan elde edilen çözümler sunabilmekte.