RobAtik Otomasyon 2017 yılından beri robotlu otomasyon alanında anahtar teslim projeler sunuyor. Firma, robotik kaynak, robotik plasma kesme ve tezgah besleme başta olmak üzere, hücre tasarım imalatı ve fikstür tasarım ve imalatı konularında hizmet veriyor.

BAYİSİ OLARAK GÖREV YAPIYOR

Abicor-Binzel ile iş ortağı olarak çalışan firma, robotik gaz altı ve TIG uygulamalarında partnerinin deneyimlerinden, ürün çeşitliliği ve kalitesinden yararlanıyor. Sistem bileşenlerine ait sarf malzemelerinin ve yedek parçalarının temin edilebileceği firma, sarf malzemelerinde ve torç ekipmanlarında Abicor-Binzel’in bayiliğini yürütüyor. 

Bunun yanı sıra aynı partnerin desteklediği Scansonic laser camera satış ve desteği, uygulama alanlarında hizmet veriyor.

Devreye aldığı sistemlerde, sistemin yanında operatörlere yönelik eğitim desteği de sunan firma, süreci teorik ve pratik eğitimlerle pekiştiriyor. RobAtik, günümüz endüstrisinin son sanayi devrimi kabul edilen Endüstri 4.0 konusunda gerekli altyapı hazırlıklarına sahip bulunuyor.

MEKANİK ALT YAPI

RobAtik, gerekli altyapı ve makine parkuruna sahip olmasının avantajıyla yüklenmiş olduğu projelerde tasarımdan montaja kadar uzanan süreçte tüm imalatlarını kendi bünyesinde gerçekleştiriyor.