Gimatic Genel Müdür Yardımcısı Murat Cebeci, “Zirve’de, bilhassa yeni çıkan elektrikli tutucularımızı ve vakum ekipmanlarımızı tanıtmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Gimatic Genel Müdür Yardımcısı Murat Cebeci, 6. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde öne çıkarmayı planladıkları konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

PARTNERLERİNİN İHTİYAÇLARINA ÖZGÜN ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR 

Robotlu üretim konusunda elektrikli ve pnömatik tutucular, vakum ekipmanları, sensörler gibi yüksek teknoloji ürünleri ile müşterilerine ürün tedariki sağlayan, 35 yıllık tecrübeye sahip uzman bir İtalyan firması olan Gimatic, müşterilerine otomasyon ve montaj hatlarında kullanılan endüstriyel ve kartezyen robotlar dahil, parça alma-bırakma uygulamalarında tutucular ve taşıma sistemleri ile robot elleri konusunda, satış ve teknik destek hizmeti sunuyor.

Türkiye’de ise 2010 yılında faaliyetlerine başlayan firma, 15 kişilik kadrosu ile ileri seviye mühendislik kabiliyetleri ve uluslararası düzeyde deneyimli iş gücüyle, dinamik, yenilikçi vizyoner bir firma olarak öne çıkıyor. Özellikle endüstriyel ve kolaboratif robotlarda kullanılan tutucular ile robot elleri konusunda ürün geliştirme, tasarım ve bunların imalatında uzmanlaşan firma, ürün satışı yapmanın yanında partneri olarak gördüğü müşterilerinin, özgün ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda çözümler üretiyor. Güçlü altyapısı ile Türkiye’de ve dünyada müşteri projelerine anahtar teslimi çözüm sunabilen ender firmalardan Gimatic, 6. Robot Yatırımları Zirvesi’ne katılarak ürün ve çözümlerini sunacak.

“YENİ ÜRÜNLERİMİZİ ZİYARETÇİLERLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Zirve ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Murat Cebeci, 2021’in başından itibaren, özellikle kolaboratif robot teknolojileri ile uyumlu elektrikli tutucular, servo tutucular, elektrikli çabuk değiştiriciler ve vakum ekipmanları konusunda pazara yeni ürünler sunduklarını ve Zirve’de güncel teknolojiyle geliştirilen yeni ürünlerini müşterileri ile tanıştırmayı planladıklarını söyledi.  

Firmalarının yaklaşık 10 bine yakın ürün grubu ile tüm sektörlere hitap ettiğini belirten Cebeci, “Otomotiv, beyaz eşya, ambalaj ve medikal sektörleriyle olan yakın iş birliğimizi sürdürmeyi ve geliştirmeyi planlamaktayız. Zirve’de, bilhassa yeni çıkan elektrikli tutucularımızı ve vakum ekipmanlarımızı tanıtmayı amaçlıyoruz. Pazara yeni ürün sunma konusunda her zaman bir adım önde olmaya çalışan Gimatic, elbette bu Zirve’ye yeni ürünleri ile katılacaktır.” diye konuştu.

“YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERİN İLGİ GÖSTERECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUZ”

Zirve ile ilgili hedef ve beklentilerini de paylaşan Cebeci, “2020 yılının başından itibaren yaşadığımız pandemi sürecinin ardından sektörümüz adına yapılan ilk etkinlik olması özelliğiyle, Zirve’ye ilginin yüksek olacağını beklemekteyiz. İçinde bulunduğumuz şartlarda, özellikle teknolojiye yatırım yapmak isteyen sanayicilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaşmayı ümit ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Robot Yatırımları Zirvesi’ni, Türkiye için yüksek teknolojiyi, Türk sanayisine sunmanın ve üretime sağladığı katma değeri göstermenin sergilendiği en güzel alanlardan biri olarak gördüklerini vurgulayan Cebeci, “Önümüzdeki yıllarda, robot ve robot yatırımlarının artarak yaygınlaşacağını öngörüyor ve bu ilerlemenin kesintisiz devam etmesini temenni ediyoruz. Gimatic olarak sergiye hazır olduğumuzu, birçok teknolojik ve inovatif ürünü pazara sunmanın heyecanı ile Zirve’yi beklediğimizi özellikle belirtmek isterim. Yenilikçi teknolojilerimiz ve Zirve’nin desteğiyle ülkemize katkıda bulunacağımıza ve büyüme hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz.” dedi.