Çin pazarındaki büyüme hedefleri doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam eden Olbricht, Çin’de düzenlenen China Vehicle Glazing Innovative Summit (Otomotiv Cam Zirvesi) 2019’a katıldı.

Altınay Teknoloji Grubu firmalarından cam ve transfer teknolojileri alanında ürünler geliştiren Olbricht, Çin’in Şangay şehrinde, 24-25 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen China Vehicle Glazing Innovative Summit 2019’a katıldı.

Ayrıca etkinlik kapsamında Olbricht Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Batu Toktaş, “Otomotiv camlarında üretim metodlarının karşılaştırılması” konulu bir açılış sunumu gerçekleştirdi.

Çin’in otomotiv cam pazarına, yeni mobilite çağındaki gelişme trendini ve otomotiv camı ana teknolojilerine  odaklanan etkinlik, otomotiv camlarının temel rekabet edebilirliğini oluşturmak ve otomotiv endüstrisinin gelişimini teşvik etmek amacıyla katılımcılara profesyonel bir değişim platformu sunuyor.

PARTNERLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Çin pazarını öncelikli hedef pazarlarından olarak belirleyen firma, bu doğrultuda ülkedeki iş geliştirme faaliyetlerini üstlenecek bir partnerle iş birliği yapmış ve müşterilerine hizmet vermeye başlamıştı.

Geçtiğimiz aylarda Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen Asya’nın en büyük cam fuarı olan Uluslararası Çin Cam Fuarı/China Glass 2019’a katılıp ürünlerini sergileyen firma, Çin’deki potansiyel müşterilerine, lokal bir varlığının olduğunu bildirmek amacıyla fuar katılımlarına ve çalışmalarına devam ediyor.