En önemli sanayi kollarından biri olan beyaz eşyada hızlı ve kaliteli üretim süreçleri önemli. Bu sebeple beyaz eşya üretiminde en sık robot kullanan sektörler arasında yer alıyor. Üretiminin farklı kalemlerinde ise robotik etiketleme sistemleri tercih ediliyor. Böylelikle üretici firma üretimine kalite, hız ve izlenebilirlik avantajı katıyor. 

MALİYET AVANTAJI SUNUYOR

Novexx Solutions, sahip olduğu sektörel tecrübe ve yaygın satış ve destek ağıyal beyaz eşya sektörünün en önemli partnerleri arasında yer alıyor. Beyaz eşya sektöründe gerçekleştirdiği birçok proje ile etiketleme ve kimliklendirme proseslerinde tam otomatize sistem kurulumu gerçekleştiren Novexx Solutions beyaz eşya sektörüne robotik etiketleme ile yüksek hız, maliyet avantajı ve süreklilik sunuyor. 

Üretimin birçok aşamasında farklı noktalarda yer alan etiketleme ihtiyaçları için dünyanın en geniş aplikasyon modüllerine sahip olan Novexx, böylece farklı yüzeylerde farklı noktalara etiketleme yapabiliyor.
Özel Vakum Pad’leri özelliği sayesinde robot ucunda hızlıca etiketleri taşıyarak, hedeflenen noktalara yüzde yüz isabetli bir şekilde etiketleme işlemini gerçekleştiriyor. Bu sayede yüksek hız, maliyet avantajı ve süreklilik sağlanıyor.

http://www.novexx.com.tr/