Prestij Robotik, olarak öncelikli hedef sınır tanımaz mühendislik çözümleri. Bu anlamda otomasyon, elektrik tasarımı, robot programlama, A.G, O.G tesisleri projelendirme ile devreye alma konusunda gerek duyduğu çözümleri kendi bünyesinde oluşturuyor. Temel olarak her zaman müşteri hedef ve arzularına yönelik geliştirmiş olduğu sistemler ile endüstrinin her alanında hizmet vermeye odaklı, dinamik ve konusunda uzman bir ekip ile yoluna devam etmekte.Bu anlamda da bu kulvarda her zaman en iyi olmayı hedefliyor.

Kurulduğu günden bugüne kadar ABB, Kuka, Omron, Comau, Fanuc, Siemens marka otomasyon ürünlerinin programlanması konusunda müşterilerine destek verdi ve vermeye devam ediyor. Elektrik programlamayı ve tasarlamayı kendi bünyesinde realize etmekte, ekipman ve ekipman bağlantılarının yapılması konusunda anlaşmalı olduğu firmalardan insan gücü desteği almatadır. Robotik otomasyon konusunda, PLC ile otomasyon alanında, program revizyonu ve atanmış makine devreye alma konusunda, orta gerilim ve alçak gerilim tesisleri projelendirme devreye alma ve montaj alanlarında hizmet vermektedir.

Prestij Robotik için her zaman hedef:

-Müşteri Memnuniyeti
-AR-GE yönetiminin teknolojik olarak gerçekleşimi
-Proje esas ve zamanlarına uyum
-Misyon olarak optimum maliyetle rekabet edebilme ilkesi

PROJELENDİRMENİN DOĞRULUK ESASI

Bir proje sadece tasarlanmadan ibaret olmadığı gibi üretim sırasında tesislerin bakım ve onarımında verimlilik artırımı ile çabuk onarımı açısından da oldukça önemlidir. Bunun için de kaliteli ve hızlı çalışma esas alınmalıdır. Tasarlanan projelerin planlanan zaman süresince bitirilebilmesi amacı ile müşterilerimizin projelerinin kapsamını, tüm detayını proje başlamadan önce kesin olarak tanımlamaları gerekmektedir.

Bir projenin başarı ile sonuçlanabilmesi için de gerekli olan diğer temel taşlardan biriside başarılı bir otomasyon projesinin ancak tecrübeli yönetici ile müşteri, sistem entegratörü/otomasyon partneri ve malzeme sağlayıcılarından oluşan kabiliyetli bir ekibin bir araya gelmesi ile ancak gerçekleşebilmektedir. Doğru bütçe önemli husustur.

Ve de son olarak otomasyon partnerliğinde sürekliliğin sağlanabilmesi için ancak derin bilgi ve deneyim sahibi olmak, doğru ve doğru sonuç alma açısından büyük önem arz etmektedir.