Kaynak teknolojilerinde müşterilerine özel çözümler sunan Fronius’un otomotiv ana ve yan sanayi, havacılık, uzay sanayi ya da farklı sektörlere yönelik geliştirdiği çözümü ile direnç kaynağında yeni bir çağın kapısını aralıyor.

KULLANICI DOSTU 

Alüminyum birleşimlerinde kullanılan DELTACON ürünü, minimum duruş sürelerinin yanı sıra optimum erişilebilirlik ve yüksek verimlilik ile sürekliliği ve kaliteyi garanti ediyor. Bu kapsamda yaşanılan sorunlar dikkat alınarak geliştirilen ve çözüm olarak endüstride yerini alan ürün, aynı zamanda kullanıcı dostu olmasıyla da ayrışıyor.

EN İYİ KAYNAK KALİTESİNE İMKAN SAĞLIYOR

Ürün, farklı kol kontrol metodu, ana bileşenler ve geometrisi sayesinde müşteri ihtiyaçları ve işe göre özel uyarlanmaya imkan sağlıyor. Alüminyum punta kaynağında yüksek kuvvetler, asgari düzeyde elektrot ve ana malzeme deformasyonu ile en iyi ve en fazla kaynak kalitesine olanak tanıyor.

GÜÇLÜ PARTNER KONUMUNDA BULUNUYOR

Kaynak teknolojilerinin yanı sıra güneş enerjisi alanında faaliyet gösteren Fronius İstanbul, 2010 yılından beri Türkiye yapılanmasıyla teknik destek, servis, eğitim ve lojistik hizmetleri veriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki irtibat ofisleri, satış mühendisleri ve teknik servis destek hizmetleri ile müşterilerinin taleplerine cevap veren firma, her bir kaynak prosesi için en uygun çözümleri sunuyor. Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de öncü projelere imza atan Fronius, özellikle robotik kaynak makinaları konusunda başta otomotiv sektörü olmak üzere kaynaklı otomatik kaynak sistemlerinin kullanıldığı her alanda esnek çözümler sunuyor. Firma, kaynak makinalarının tüm robot markaları ile mükemmel uyumu sayesinde müşterilerinin taleplerini eksiksiz karşılamayı hedefliyor. Fronius İstanbul, kaynak teknolojileri alanında farklı müşteri taleplerini karşılayabilmek için geniş ürün portföyünün yanı sıra geniş opsiyon seçenekleri de sunuyor. MIG/MAG, örtülü elektrot, TIG ve plazma güç kaynakları, robotik kaynak ekipmanları ve otomasyon ürünleri ile Türkiye’de kaynak teknolojilerine yön veren ve yenilikçi çözümler sunan Fronius, robotik kaynak sistemleri ile öne çıkıyor. Firma aynı zamanda, her çeşit robot markası, sistem ve uygulama için teknoloji ve servis sunan güçlü bir partner konumunda bulunuyor.