ABB Robotik Bölümü 16-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiği Robotik Müşteri Günleri’nde, İstanbul Dudullu Tesislerinde son teknolojiyle donatılmış robotik iş birliği merkezi ve showroomunun kapılarını müşterilerine açtı. 

Firma etkinlik kapsamında entegratör, otomotiv ana sanayi ve yan sanayi ile genel endüstri müşterilerini ağırladı.

DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN GELECEĞİ SUNULDU

Üç gün süren etkinlik boyunca IRB1200 Safemove 2 ve YuMi montaj hücresinde bulunan çeşitli robot otomasyon örnekleri, Robot Studio Simülasyon, Robot Studio artırılmış ve sanal gerçeklik demoları, 3DVM’nin yanı sıra servis çözümleri son kullanıcılar ve robot entegratörleri ile paylaşıldı. 

ABB çalışanları tarafından ürün ve servis alanında dijital dönüşümün geleceği ve teknolojide gelinen güncel örnekler, sunumlar eşliğinde partnerlere anlatıldı.   

“NASIL YARDIMCI OLDUĞUMUZU ANLATTIK”

Etkinlik ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ABB Türkiye Robot Bölümü Değer Sağlayıcı Programı ve Müşteri Yöneticisi Orhan Nacaklı, “ABB Robotik Bölümü olarak düzenlenen bu müşteri günlerini, İstanbul tesislerimizde tüm paydaşlarımızın değerli katılımıyla yapıyoruz. ABB Robotik, endüstriyel ve iş birliği temelli robotlar ile dijital servisler konusunda öncüdür. Biz, müşterilerimizin bağlantılı ve iş birliği temelli olan geleceğin fabrikasına doğru attıkları her adımda, güvenilirlik, esneklik, verimlilik ve güvenliklerini iyileştirmelerine nasıl yardımcı olduğumuzu hafta boyunca anlatmaya çalıştık.” dedi.

400 BİNİ AŞKIN KURULU ROBOTA SAHİP

Endüstriyel robotlar, robot yazılımları, robot ekipmanları ve robotlu uygulama çözümlerini tedarik eden firmanın, 53 ülkede ev sahibi olarak, en geniş servis ağı ve sunumuyla desteklenen 400 binden fazla kurulu robotu bulunuyor.

Kaynak, malzeme taşıma, montaj, kesme, boya ve yüzey işleme, toplama, paketleme, paletleme ve makina besleme uygulamaları için robot yazılımı, çevresel ekipman, modüler üretim hücreleri, sistemler ve servis hizmetleri sağlayan firma, otomotivden plastiğe, elektronikten takım tezgahlarına, ilaçtan gıda ve içeceğe pek çok sektöre hizmet veriyor.