Intecro Robotics, demiryolu, savunma sanayi gibi sektörlerde kurulumunu gerçekleştirdiği 120 metre uzunluğundaki devasa robot hattını tanıttı. 

Firmanın CEO'su Ali Şen, özellikle alüminyum veya paslanmaz çelik gövdeli yüksek hızlı trenler ve yolcu vagonları için devasa robot hatları kurduklarını ifade ederek, "Kaliteden ödün vermeden Avrupa'da en iyi maliyet/performans oranını sunan şirketimiz, bölgesinde lider sistem entegratörlerinden biri olarak yerini sağlamlaştırdı." dedi.

Şen, Batıda İngiltere ve doğuda Yeni Zelanda başta olmak üzere, coğrafi ayak izine sahip çok sayıda ülkede teslim edilen sistemler ve ürünlerle, demiryolundan makinaya, savunma sanayi ve havacılıktan otomotiv ve enerjiye çeşitli endüstriler için özel yapım terzi usulü çözümler sunduklarına dikkat çekti.

Şen ayrıca, "Zorluklarınız ne olursa olsun, yenilikçi kaynak, kesme ve montaj hattı çözümlerimizle üretiminizi güçlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

İLK 3'E KALMIŞTI

Türkiye’nin ilk yerli alüminyum yolcu vagonu üretimi için toplam uzunluğu 120 metre olan robotik birleştirme hatlarını devreye aldı.

I-NOVO adlı araştırma şirketi tarafından 2018 yılında düzenlenen uluslararası yarışmada 15 bin endüstriyel şirket ve şirketlere ait 500 bin ürün içinden “Technology Selection” dalında robotik sistem ürünü ile ilk 3’e kalmayı başarmıştı.