Etekteki Taşlar programında Hakan Ömer Gider’in sorularını yanıtlayan Yıldız Gelişim Akademi Kurucusu Bayram Yıldız, kişisel gelişim kursları üzerine ST Endüstri Radyoda bilgiler verdi.

Kişilerin özellikle üniversiteyi bitirdikten sonra kendi bölümleri ile ilgili eksikleri varsa bunları gidermek adına eğitimler verdiklerini kaydeden Yıldız, bilgisayar eğitim programları, mimarlık eğitimleri, diksiyon ve etkili konuşma gibi iş hayatını destekleyici kursların yer aldığını belirtti.

YÜZ YÜZE EĞİTİMLER TERCİH EDİLİYOR

Pandemi süreciyle birlikte yaygınlaşan online eğitimler üzerinde değerlendirme yapan Yıldız, kursa kayıt olan kişilerin özellikle uygulamalı programlarda yüz yüze eğitimi tercih ettiklerini belirtti.

“AKADEMİ OLARAK DESTEK OLUYORUZ”

Özellikle mesleki anlamda alınan kurslarda kurum olarak verdikleri sertifikaya ek olarak Mİlli Eğitim Bakanlığı sertifikası da verdiklerini belirten Yıldız, ayrıca kişilerin sektörleri için referans mektubu  verdiklerini de ifade etti.

Yıldız,” Eğitim bittiğinde kurum olarak hem yazılı hem de manevi şekilde kişilere destek oluyoruz. Bunun önemli bir ayrıntı olduğunu düşünüyorum. Özellikle iş dünyasına atılırken faydalarını görüyoruz.” dedi.

“DİJİTAL REKLAMA AĞIRLIK VERDİK”

Bireysel kursların yanı sıra kurumlara da kurslar verdiklerini dile getiren Yıldız, eğitmenlerinin de alanında uzman kişiler olduğunu belirtti.

Yıldız, böyle bir kurum açıldığında ilk 5 yılın zorlu kişilere tanıtmak için zorlu geçtiğini vurgulayarak, özellikle dijital başta olmaz üzere birçok reklam kanallarını kullandıklarını da sözlerine ekledi.