Eve İş Götürme programında Can Karadut’un sorularını yanıtlayan Gensan Group Satış Takım Lideri Filiz Arslan, kapı sektöründeki yenilikler üzerine Endüstri Radyo’da bilgiler verdi.

Gensan Group olarak 20 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve hem yurt içi hem de yurt dışında hizmet verdiklerini belirten Arslan, satış, yetkili servis, montaj ve yedek parça ürün ve rekabetçi fiyat şekliyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirti.

UZAKTAN TEMAS, YÜZ TANIMA, ŞİFRELEME SİSTEMLERİ

Arslan, otomatik kapı sistemleri uygulamaları yaptıklarını belirtti. Müşterilerine 24 saat ulaşma garantisi verdiklerini vurgulayarak, teknolojinin gelişmesi ile birlikte el temasından ziyade uzaktan temas, yüz tanıma, dezenfektan robotları gibi çalışmalarının olduğunu da ifade etti.

Sanayi kuruluşları, apartmanlar, siteler gibi birçok alanda ürünlerinin bulunduğunu söyleyen Arslan, “Büyük kapılar, endüstriyel, panjur, kepenk kapıları, büyük ve küçük kurumlardan 9-10 daireli apartmanlara kadar birçok yerde ürünlerimiz mevcut. Ayrıca plaka okuma, şifreleme sistemi gibi hizmetlerimizde var.” dedi.

KUMANDALAR KOPYALANAMIYOR

Kapı sektöründeki yenilikler üzerine de bilgiler veren Arslan, gelişen teknoloji ile birlikte karekod uygulamasını da ürünlerine dahil ettiklerini belirterek telefon uygulaması ile birlikte garaj kapılarının da açılabileceğini söyledi.

Güvenlik konusu üzerine de değerlendirme yapan Arslan, kapı sistemlerini uzaktan kontrol eden kumandaların hiçbir şekilde kopyalanmadığını belirterek güvenlik açısından bir sorun teşkil etmediğini belirtti.