Eve İş Götürme programında Can Karadut’un sorularını yanıtlayan 360 CNP Genel Müdürü Özlem Alkan, çalışmaları üzerine ST Endüstri Radyoda bilgiler verdi.

360 CNP olarak bir tek bir çatı altında birden fazla sektöre hizmet verdiklerini söyleyen Alkan, çeşitli uzmanlık alanlarının olduğunu ve bunlardan ilkinin de kurumsal etkinlik yönetim hizmetleri olduğunu kaydetti.

KURUMSAL ETKİNLİK YÖNETİMİ

Kurumsal etkinlik yönetim hizmetinde özellikle lojistik ve bilişim sektörlerinde kendi konferanslarını düzenlediklerini belirten Alkan, B2B, B2C ürün lansmanları, özel gün ve gece etkinlikleri, eğlence ve tema oluşturmadan etkinlik alanı dekorasyonuna kadar birçok alanda faaliyet yürüttüklerini söyledi.

“DİJİTAL ETKİNLİKLERE AĞIRLIK VERDİK”

Yeni normal standartla birlikte dijitale ağırlık verdiklerini dile getiren Alkan, “Örneğin geçtiğimiz 22 Aralık'ta e-ticarette ve dış ticarette pandemi sürecindeki risk ve fırsatları konuştuk. Önemli konuşmacılar vardı.” dedi.

İçinde bulunduğumuz pandemi süreciyle birlikte sağlık ve ekonomi alanındaki belirsizliklerin ruh sağlığını etkilediğini belirten Alkan, “Yaklaşık 4 bin kişinin katılımıyla 5. online psikoloji seminerimizi yaptık. Yine alanında uzman değerli katılımcılarımız oldu.” ifadesini kullandı.

“KURUMSAL AJANS HİZMETİ VERİYORUZ”

Alkan, aynı zamanda kurumsal ajans hizmetleri verdiklerini de belirterek kurumsal kimlik, dijital interaktif uygulamalar, sosyal medya yönetimi ve teknik profesyonel hizmetlerinin olduğunu söyledi.

Alkan, tüm mecralarda aynı iletişim dili kullanılmasını sağladıklarını ve teknik tarafta da kiralama hizmetlerinin bulunduğunu belirtti.

“COVİD-19 TESTİ PAKETİ OLUŞTURDUK”

Pandemi sürecinin zorlu geçtiğini ve bununla birlikte bir paket oluşturduklarını belirten Alkan, “Ekip arkadaşlarımızdan birinde belirtiler olmaya başladı ve biz de tedirgin olduk. Her kriz kendi fırsatını yaratır sözünden yola çıkarak bu PCR testlerini kendimize nasıl sağlayabiliriz diye düşündük ve ortay bir paket çıktı.” dedi.

Paket içerisinde öncelikle covid-19 PCR ve antikor testlerini yaptıklarını belirten Alkan, “Türkiye Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olan laboratuvarda bunları gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda sadece kurumlara değil bireylere de hizmet paketlerimiz var.” dedi.