Can Karadut’un Endüstri Radyoda hazırlayıp sunduğu Eve İş Götürme programına konuşan Psikolog Ebru Şahin, Psikolojik Sağlamlık Akademisi üzerine bilgiler verdi.

“SEKTÖRDE AVANTAJ SAĞLAMALARI İÇİN DESTEK VERİYORUZ”

Akademide Kurumsal Sağlamlık Bölüm Koordinatörü olarak görev yapan Şahin, kurumların yaşamlarını devam ettirebilmek ve bulundukları sektörlerde avantaj sağlamak için ihtiyaç duydukları kapasite üzerine araştırmalar yaptıklarını belirtti. Şahin, yapılan tüm bu araştırmalardan sonra kişilere ve kurumlara eğitimler verdiklerini vurguladı.

Şahin, “Bu çalışmaları sadece çalışanlara değil psikolojik anlamda sağlamlıkları konusunda eğitimler almak isteyen tüm bireylere destek veriyoruz.” dedi.

“BİLİMSEL ARAŞTIRMA YAPIYORUZ”

Şahin akademinin hem toplumda olumlu etki yaratabilmesi hem de bilimsel projeler ve araştırmalar ile bilime katkı sunmak amacıyla kurulduklarını ifade etti.

Psikolojik Sağlamlık Akademisi’nin Avrupa, Türkiye, Azerbaycan ve Kanada’da bilimsel araştırmalar yaptığını ve kurumlar için eğitimler düzenleyerek aynı zamanda danışmanlık hizmeti verdiklerini de kaydetti.

“GENİŞ BİR PERSPEKTİFE SAHİP”

Yapılan çalışmalarda birey veya şirket büyüklüğünün fark etmediğini belirten Şahin, kurumların kollektif yapılarının içerisindeki düzenlemelerden sadece bir lidere kadar her düzeyde eğitimler ve çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Şahin, “Endüstri ve organizasyon psikolojisi bireyden başlayıp devasa şirketlere kadar her alanı ilgilendiren bir perspektife sahip. Biz de çalışmalarımızı bu şekilde yapıyoruz.” dedi.