Şirketler Arası Pazarlama programında Endüstri Radyo dinleyicilerden gelen soruları yanıtlayan Endüstri Medya Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak, “Her yıl düzenlediğimiz bayi organizasyonumuzu bu yıl gerçekleştiremiyoruz. Online olarak bir toplantı düzenlemeyi planlıyoruz. Bunun için neler önerirsiniz?” sorusu üzerine değerlendirmede bulundu.

PAYDAŞLAR İLE ORTAK HAREKET EDİLEBİLİR

Paydaşlar ile iletişime geçerek onlardan görüş almanın bu noktada önemli olduğunu vurgulayan Akbayrak, onların isteklerine uyarak bir karar almanın daha doğru olacağını belirtti.

Akbayrak, “Bizim de mevcut koşullardan dolayı gerçekleştiremediğimiz birçok etkinliğimiz var. Bu noktada sahadan veri toplamak tercih ettiğimiz bir yöntem. Online görüşmelerde de bazıları hafta sonunu tercih ediyor. Bu verilere sahip olmak kararları doğru almada etkili olacaktır.” dedi.

Paydaşların hepsinin aynı yöntemi istemediği durumların da olabileceğini söyleyen Akbayrak, çoğunluğun tercihine uygun hareket ederek diğer paydaşlarla tekrar iletişime geçilip ortak bir paydada bulunabileceğini belirtti.

Akbayrak, “Online da olsa bir araya geldiğinizde vermek zorunda olmadığınız net mesajlar yoksa erteleyebilirsiniz. Bugüne kadar yaptığınız organizasyonları gölgeleyecek durumlara girmemek de bir yöntem olabilir.” dedi.