Eve İş Götürme programına konuşan TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri Genel Müdürü Uğurcan Özçamur, deprem yalıtımı ve inşaat sektörünü Endüstri Radyo’da değerlendirdi.

Deprem yalıtımının bağlı olduğu ana sektör inşaat, TİS olarak da özellikle hastane projeleri üzerine çalışmalarımızı yapıyoruz diyen Özçamur, pandemi sürecinin başında kısa süreli bir durgunluk yaşansa da son 7-8 aydır sektörde ciddi bir hareketliliğin olduğunu belirtti.

Üretim hatlarının tamamen dolu olduğunu ve imalatlara devam ettiklerini söyleyen Özçamur, “Bu süreçte biz de çok şey öğrendik ve gerekli tüm önlemleri aldık. Üretimi olabildiğince aksatmadan, çalışanlarımızı tehlikeye atmadan tedarik sürelerine uymaya gayret ettik.” dedi.

“NORMALLEŞMENİN SONUCU OLARAK SEKTÖR HAREKETLENECEK”

İnşaat sektörünün genel hatlarıyla özellikle devlet yatırımları şeklinde ilerleyeceğini düşündüğünü dile getiren Özçamur, “Türkiye’de iş yoğunluğu bu şekilde ilerliyor. Yurt dışında da ciddi bir hareketlenme söz konusu. Pek çok ülke bizim çalışma sektörümüz kapsamında büyük yatırımlar planlıyor. Türkiye’de de benzer bir durum söz konusu. Normalleşmenin bir sonucu olarak işlerin biraz daha hareketleneceğini öngörüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Programı buradan dinleyebilirsiniz.