Etekteki Taşlar programına konuk olan TTS İnternational, Gold Star Kariyeri Halit Bağırıcı, iyi bir networker olmanın yollarını ST Endüstri Radyoda anlattı.

“SEKTÖRE ODAKLI KALMAK GEREKİYOR”

Bizim sektörümüzde odaklı kalabilmek en önemli nokta diyen Bağırıcı, “Bugün insanlar 25 yıl çalışıp o 25 yıl boyunca bir işe odaklanırlar.  Emekli oldukları zaman da odaklı kaldıkları maaşın yarısını alıyorlar. Bizim sektörümüzde insanlar eğer doğru şirkette, doğru bir pozisyonda yer alıyorlarsa ve doğru bir kazanç planı varsa bir yıl odaklı kaldıkları takdirde şu andaki 25 yılı bu kısa sürede kazanma şansları var.” ifadesini kullandı.

“DOĞRU KAYNAKTAN BESLENMELİ”

Hangi iş yapılırsa yapılsın heyecan, tutum ve odaklanmayı kaybederseniz işinizi de kaybedersiniz diyen Bağırıcı, “Bizim işimizde harcayacağınız vaktinize ve hedefinize sahip çıktığınız sürece yani ödeyeceğiniz bedel ile alacağınız değer arasındaki mukayeseyi zihninizde tuttuğunuz sürece heyecanınız her zaman sizinle olacaktır.” dedi.

Bağırıcı ayrıca, kişilerin kendilerini doğru kaynaktan beslemeleri halinde insanlara iyi bir yolcu olabileceklerini belirtirken iyi bir öğrenci olunduğu takdirde iyi bir öğretici olunabileceğini sözlerine ekledi.