Covid-19 salgınını sadece Türkiye’de değil dünyada da birçok şirketi etkilemeye devam ediyor. Üretim Sanayi Bunu Konuşuyor programına katılan Doğanay Kesici Takımlar Genel Müdürü Serdar Doğanay, salgın sürecindeki şirket faaliyetlerini Endüstri Radyoda anlattı.

İHTİYAÇ ARTTI

Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı covid-19 salgını kurallarına uyduklarını belirten Doğanay, özellikle personellerini düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçirdiklerini ve halen dönüşümlü çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

ISO belgesini iyi uygulamalarından dolayı işlerinin bozulmadan devam ettiğini ifade eden Doğanay, “Genelde yurtdışı firmaları ile çalışıyoruz ve bu firmalar yurtiçinden alım yaptığı için işlerin aksamasından ziyade bizlere daha çok ihtiyaç oldu.” dedi.

MÜŞTERİ İHTİYACINI KARŞILAMAK GEREKİYOR

Covid-19 salgını gibi kriz anlarında özellikle girişimcilere tavsiyelerde bulunan Doğanay, “En önemli unsur, gözüpek olmak gerekiyor. Buna kesinlikle dikkat etmeleri lazım. Yaptıkları işi mutlaka ve mutlaka en iyi şekilde yapmaya özen göstermeleri gerekiyor. Özellikle bu kriz anlarında müşterilerin ihtiyacı hangi yönde ise nokta atışı yaparak o ihtiyacı karşılamak önemli.” dedi.

Doğanay, ayrıca çözüm odaklı olmanın da son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.