Endüstri Harmanı programına konuk olan Wilo Pompa Türkiye ve Dubai Fabrika Müdürü Nurcan Çelik, çalışma faaliyetleri üzerine Endüstri Radyo’da değerlendirmede bulundu.

HER FABRİKADA AYRI BİR ÜRETİM 

Wilo’nun üretim odaklı bir firma olduğunu söyleyen Çelik, Fransa, Rusya, Hindistan, Çin gibi 16 ülkede fabrikası bulunduğunu ve her fabrikada ayrı bir pompa üretildiğini belirtti.

Çelik, “Almanya’da sirkülasyon pompası ile başlayan hikaye, Fransa’da çok kademeli hidrofor pompalarına, Amerika’da ve Çin’de farklı ürün üretimlerine kadar gitmiş durumda.” dedi.

ÖZELLİKLE TİCARİ BİNA TEKNOLOJİLERİ YAPILIYOR

Türkiye ve Dubai bölgesinin birbirine benzer ürünlere sahip olduğunu söyleyen Çelik, “Türkiye’de özellikle bina teknolojileri,  ticari olarak yüksek katlı hastane projeleri, üniversite projeleri bulunuyor.

unlar aynı zamanda ticari projeler olarak geçiyor. Aynı zamanda domestic dediğimiz bir satış segmentinde de daha çok kişisel  veya daha küçük yapıdaki ürünlerimizin satışını yapıyoruz. Altyapı uygulamalarında da pis su ve temiz su transferinde görev yapan pompa ürün ve sistemlerinin satışlarını yapıyoruz.” dedi.

Çelik, aynı zamanda endüstri ve enerji çözümleri üzerine de faaliyet yürüttüklerini belirtti.

FARKLI MÜŞTERİ TALEPLERİNİ KARŞILAYABİLMEK ÖNEMLİ

Müşterilerin farklı taleplerini karşılayabilme vizyonunun önemine dikkat çeken Çelik, “Günümüz koşullarında artan rekabetle birlikte terzi usulü projeler çok fazla oluyor. Özel çözümler ile müşterilerin yanında olmak ve cevap vermek koşulu çok önemli.” dedi.

Müşterinin yanında olduğunu hissettirmek gerektiğini söyleyen Çelik, ürünün kalitesi ve özellikleri ile beraber bir bütün halinde faaliyet yürütmek gerektiğini vurguladı.