2 Kadın 1 Konuk programına konuk olan Al Danışmanlık Genel Müdürü, Marka Yönetimi ve İnsan Kaynakları Danışmanı Ayşen Laçinel, çalışmaları üzerine Endüstri Radyo’da bilgiler verdi.

GENÇLER İÇİN İYİLİK DERNEĞİ KURULDU

Koronavirüs salgını döneminde öğrencilere yardımcı olmak adına ‘Gençler için İyilik Derneği’ni kuran Laçinel, dernek faaliyetlerini anlattı.

Laçinel, “Pandemi döneminde öğrenciler bana mesaj atıyordu. Hocam, şöyle oldu derse giremiyorum diye. Komşularımla birlikte kendi birikimimizle onlara yardımcı olmaya çalıştık ve bilgisayar, tablet gibi ihtiyaçları karşılamaya başladık. Ancak baktık yetişemiyoruz ve ihtiyaçlar o kadar çok ki tek başıma yetişemeyeceğimi düşündüm ve derneği kurdum.” dedi.

“YETENEKLERİNİ KEŞFETMELERİNİ SAĞLIYORUZ”

Amacımız gençlere destek vermek ve onların kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak diyen Laçinel, öğrencilerin tahsilini tamamlayıp, işe girip kendi paralarını kazanabilir duruma gelene kadar faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti.

Ücretsiz eğitimler, seminerler, danışmanlık ve koçluk eğitimleri düzenlediklerini belirten Laçinel, ihtiyaçları doğrultusunda araç gereçleri de gönderdiklerini söyledi.

Laçinel, gençler için iyilik adına çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.