Lider Kadınlar programına konuşan Bilen İnsan Kurucusu ve Kuantum Dönüşüm Uzmanı Ebru Demirhan, bilinçaltında yaşananların iş hayatına etkileri üzerine ST Endüstri Radyoda bilgiler verdi.

BİLİMLE HAREKET EDİYOR

Spiritüel dünyanın bilimle birlikte hareket ettiğini ve derin matematik değere sahip bir alan olduğunu belirten Demirhan,  evrensel yasaların her birinin mühendislik işleyişi ile hareket ettiğini ve hayatı bunun üzerine kurgulamak gerektiğini vurguladı.

Bilinçaltının günlük hayatın işleyişinde önemli bir dinamik olduğunu dile getiren Demirhan, “Bilinçaltını anlamak ve tanımak gerekir. Bilinçaltı her 1 saniyede 70 milyon veri kaydeden, buna göre beş duyu üzerinden 2 binini alıp biriktiren bir yapıya sahiptir. Biriktirdiği her bir maddeyi kendi zamanında, kendine uygun gördüğü bir şekilde de hayata geri verir.” dedi.

Demirhan, bilinçaltının kayıtlarında olumlu veya olumsuz bir ayrımın bulunmadığını da belirtti.

KODLARLA OLUŞAN ZEMİN ÖNEMLİ

Atalarımızdan gelen bütün kayıtlar iyi ve kötü ayrımı olmaksızın anne rahmine düştüğümüzde bilinçaltımıza DNA aracılığı ile akar diyen Demirhan, “Para üzerinden örnek vermek gerekirse, para kazanmak, kazandığını kullanmak, onu bereketlendirmek ve verimli kullanmak, güzel ve keyifli yaşam sürdürmek konusunda daha fazla deneyim yaşamış ise atalarımız o zaman bu bağları henüz anne rahmindeyken kurabilir ve para konusunda güzel kodları oluşturabileceğimiz bir zemine sahip olmuş olabiliriz.” dedi.

Para konusunun arkasında  farklı etmenlerle birlikte bir kodlama şekilde örüntü yarattığını belirten Demirhan, bu örüntünün üzerinde hayatta hareket etmeye çalışıldığını ancak bu zemindeki kodlamanın üzerine ne getirilirse getirilsin hep kendine benzetildiğini ifade etti.

Demirhan,” Örneğin, para kazanmak çok kolaydır inancında olan birisi üzerine hangi işi koyarsa koysun hep çok kazanacaktır. Bilinçaltı kodları kendini tekrar eder ve hep kendini doğrulamak ister.” ifadesini kullandı.

AMAÇ: DUVARIN YIKILMASI

İhtiyacımız olan en önemli konulardan birisi özfarkındalık diyen Demirhan,  nerede sorunumuz var, nerede farkındalığımızı biraz daha güçlendirebiliriz gibi soruların cevabının bulunmasının gerekli olduğunu ifade etti.

Demirhan, aile içi söylemlerin önemine dikkat çekerek her söylemin bir tuğla gibi düşünülmesi gerektiğini ve söylendikçe üst üste gelip tuğla oluştuğunu belirtti.

O duvarın yıkılması gerektiğini söyleyerek bilinçaltı çalışmalarının ana amaçlarından birisinin bu olduğunu da sözlerine ekledi.