Etekteki Taşlar programına konuk olan Profesyonel Koç, Eğitmen, Bilinçaltı Teknikleri Uzmanı Mine Canova, “BEN A.Ş. insan neyi neden yapar?” konusu üzerine Endüstri Radyo’da bilgiler verdi.

Ben A.Ş. olmadığında hiçbir şirket olmaz diyen Canova, “Neden bazı insanlar hayatı bir kutlama şeklinde yaşarken bazı insanlar çöküntü ruh halinde yaşar, neden bazı insanlar yoktan var ederken bazıları da varı yok eder gibi birçok soruyu cevaplamak için çok çalıştım. Nihayet her şeyin kişinin nörolojik bağlantıları ile ilgili olduğunu fark ettim. Böylece çözümler ve sonuçlar da beraberinde geldi.” dedi.

Ben A.Ş.’nin dünyanın en önemli şirketi olduğunu söyleyen Canova, insanın doğduğu zaman ailesinden getirdiği kodların olduğunu ve eğitim hayatı boyunca şekillendiğini belirterek daha sonra iş yaşamında şekillendiğini ifade etti.

Canova, Ben A.Ş.’de önemli olanın kişinin istediği sonucu alması olduğunu vurgulayarak zihin gücünün tam olarak oturmadığı insanlarda ise bilgi ve yeteneğin faydası olmayacağını belirtti.


Programı buradan dinleyebilirsiniz.