Reel Piyasalar programında Çetin Ünsalan’ın sorularını yanıtlayan Goyomod Kurucu Ortağı ve Pazarlama Direktörü Suat Yüksek, e-ticaret üzerine Endüstri Radyo’da bilgiler verdi.

TEKNİK DESTEĞE İHTİYAÇ YOK

Şirket olarak 1 yıl önce yeni bir strat-up geliştirmek istediklerini ve ortaya ‘3 Dakikada E-Ticaret’ projesinin çıktığını söyleyen Yüksek, projenin ayrıntıları paylaştı.

E-ticaret sürecinde yaşanan sıkıntıları göz önünde bulundurduklarını söyleyen Yüksek, “Bir proje yapalım dedik; insanlar veya KOBİ’ler gelsinler kendileri sitelerini kursunlar istedik. Teknik destek ya da müşteri hizmetlerine ihtiyaç duymasınlar bu süreçte ve Goyomod’a üye olmak dahil şu anda 3 dakikada kendi e-ticaret sitelerini kurabiliyorlar.” dedi.

3 DAKİKADA YAZILIMLAR HAZIR

Altyapılarının buna hazır olduğunu ve kullanıcıların herhangi bir tasarımla ya da yazılımla uğraşmadıklarını belirten Yüksek,  sunuculara da herhangi bir yazılım yüklenmediğini ve hazır temalar ile sitenin kurulabileceğini söyledi.

Yüksek, 3 dakika içerisinde tüm yazılımların hazır hale geldiğini ifade ederek kullanıcıların kendi ürünlerini ve ödeme yöntemlerini belirleyerek satış yapabildiklerini kaydetti.

KULLANICILAR E-TİCARETE YOĞUNLAŞTI

E-ticaret üzerine de değerlendirme yapan Yüksek, son dönemde salgın ile birlikte kullanıcıların e-ticarete yöneldiğini ve yalnızca İstanbul değil Türkiye’nin her yerinde yaygınlaştığını belirtti.
Yüksek, özellikle markaların sosyal medya platformlarını doğru bir şekilde kullanmasının kullanıcılarda güven duygusunu arttırdığını da söyledi.