Lider Kadınlar programına konuşan Astrolog Evren Aslan, 2021’de bizleri neler bekliyor konusu üzerine ST Endüstri Radyoda değerlendirmede bulundu.

Son 3 yılımız hem bireysel ve toplumsal  hem de ekonomik düzeyde zorlu süreçlerden geçti çünkü işin içinde Oğlak burcu, Satürn, Plüton ve Jüpiter vardı diyen Aslan, “Tüm yapılar 2018-2019 ve 2020 yıllarında tamamen değişmeye başladı çünkü bizi Kova burcuna hazırlıyordu. Eski olanı yık, yerine yenisini inşa et diyordu. Ancak bu yeniyi de bilgi ile inşa et diyordu. O yüzden 3 yıl boyunca bilmediğimiz ne varsa oradan sınandık. ” dedi.

AKSAKLIKLARIN DAHA NET GÖRÜLMESİNE OLANAK SAĞLADI

Gökyüzünün bilginin ne kadar önemli olduğunu fark ettirmeye çalıştığını belirten Aslan, bununla birlikte hayatın bilgiyi kullanma becerisine de bakacağını aktardı. Bilgiyi kullanma becerisi arttıkça da kişinin ayakta kalacağını, yenileneceğini ve üretimlerin daha sürdürülebilir hale geleceğini belirtti.

Hayvancılık, iklim değişiklikleri,  tarımsal üretimin değerlendirilmesi, üretim modelleri ve istihdam düzeyleri ile ilgili ciddi problemlerin ve değişikliklerin yaşandığını belirten Aslan, kurulan sistemin bugüne kadar aksaklıklar yaşadığını ama son 3 yılın bunun daha net görülmesine olanak sağladığını söyledi.

DEŞİFRE VE İFŞALAR ORTAYA ÇIKABİLİR

2021’de bizleri neler bekliyor sorusu üzerine değerlendirme yapan Aslan, “Şirketlerin organizasyon yapıları, devletlerin yapılanma şekli önemli. Hizmet verebiliyor mu, hedefine ulaşabiliyor mu, neyi devre dışı bırakmak lazım ve ne artık misyonunu tamamladı gibi sorular önemli olacak. Liyakat ve şeffaflık giderek önem kazanacak. 2021’de birtakım deşifreler ve ifşalar söz konusu olabilir. Bireysel ve toplumsal düzeyde isteyerek ve istemeyerek yaptığımız hatalar deşifre olabilir.” dedi.

Özellikle KOBİ’lerin yeni bir problem ve haksızlık üretmemesi konusunun önemine dikkat çeken Aslan, üretim modelleri yeterli mi, çalışanlar ne istiyor, hedef ne, bu kalite sürdürülebilir mi ve tüketicinin istediğini yerine getirebiliyor muyuz sorularının da 2021 ve sonrası için önemli olduğunu sözlerine ekledi.