30 yılı aşkın süredir, yüzde yüz yerli ve ileri teknolojiye sahip ürünler tasarlamaya ve üretmeye devam eden Emko Elektronik’in, Ar-Ge çalışmalarının ardından yazılımları, tasarımı ve modüler yapısı ile geliştirdiği Operatör Paneli artık Türkiye'de üretiliyor.

PROOP – PROFESYONEL OPERATÖR PANELİ

%100 oranında yerli olarak üretilen Profesyonel Operatör Paneli - Proop 7" ve 10" boyutlarında dokunmatik ekranlı ve son derece şık tasarıma sahip bir şekliyle otomasyonda konfor ve güven sunuyor. Linux işletim sistemine sahip olan paneller, Emko Elektronik tarafından özel olarak geliştirilmiş editör yazılımı yardımıyla programlanabiliyor. Panel ve PLC arasındaki haberleşmede RS-232, RS-485, RS-422, Can Bus veya Ethernet bağlantısı kullanılabiliyor.

Panelde yerleşik halde bulunan dijital ve analog giriş - çıkışlar birçok uygulamada PLC ihtiyacını ortadan kaldırıp proses izlemesini, kontrolünü sağlıyor ve bu sayede kullanıcıya esnek bir yapı sunuyor. Sonradan ilave edilen genişleme modülleri ile de girişler ve çıkışlar çoğaltılıp kullanıcıya ek çözümler sunuyor.