Otomotiv, tarım makinaları, beyaz eşya gibi sektörler için plastik enjeksiyon üreten firmalar, ürünlerin sorunsuz ve hızlı bir şekilde teslim edilebilmesi için depolama alanlarını en uygun şekilde düzenliyor. Etiketleme ve adresleme sistemleri sürecin hızlanmasına yardımcı olurken güneş ve nem gibi hava değerleri ise kriter olarak kabul ediliyor. Çünkü bazı plastik parçalar havadan nem aldığında mekanik değerleri artıyor. Bu sebeple depolama alanlarındaki düzen bu sisteme göre düzenleniyor. 

Ambalaj ve Plastik Sanayi başlığı altında bir araya getirdiğimiz firmalar ile depolama alanlarının ürün stok miktarını, teknolojik düzenini ve klasik adresleme sistemini konuştuk. Daha geniş depolama alanına geçmek için yatırım yapmayı planlayan firmalar hem profesyonel danışmanlardan destek alıyor hem de dijital dönüşüm sürecini titizlikle takip ediyor. 

Gıda ve içecek depolarını ele alacağımız Temmuz sayımızda sektörün depolama kriterlerini konuşacağız ve alanların daha verimli kullanılabilmesi için geliştirdikleri çözümleri ele alacağız. Depolama sistemlerinin yeniliklerini incelemeye devam edeceğiz. 

Gelecek sayımızda görüşmek dileğiyle…