Endüstriyel cam işleme sektörü katılımcılarından Yorglass, Bosch Grubu'nun en iyi global tedarikçilerinden biri seçilerek ödüle layık görüldü.

"MALZEME SATIN ALMA"DA ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

Bu yıl 17.'si düzenlenen Bosch Global Tedarikçi Ödülleri'nde; "Dolaylı Malzeme Alımı", "Hammaddeler ve Bileşenler", "Doğrudan Malzeme Alımı - Mobilite Çözümleri", "Endüstriyel Teknoloji ve Tüketim Malları" kategorilerinin haricinde bu yıl ilk kez küresel ısınmayı azaltmaya yönelik faaliyetlere odaklanan "Sürdürülebilirlik" kategorisi de yer aldı.

Ödüller kapsamında Yorglass, "Direkt Malzeme Satın Alma - Tüketim Malları" kategorisinde ödüle layık görülürken, ödül töreni firmanın Çerkezköy fabrikasında pandemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirildi.

"DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN BİR GÖSTERGESİ"

Söz konusu ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan firmanın CEO'su Semavi Yorgancılar, Bosch'un Global Tedarikçi ödülünü almaktan ötürü son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Sektörlerinin lideri olma vizyonuyla çalışmalarına tutkuyla devam ettiklerini aktaran Yorgancılar, ürünlerini 6 kıtada yaklaşık 60 ülkede tüketicilere ulaştırdıklarını, paydaşlarının yanındaki etkin güç olduklarını söyledi.

Aldıkları ödülün doğru yolda olduklarını gösterdiğini kaydeden Yorgancılar, "Buna dayanarak, ödül ve ilgili takdir için Bosch’a çok müteşekkiriz. Bu takdir, müşterilerimizin başarısına olan derin bağlılığımızın altını çiziyor." şeklinde konuştu.

"YATIRIMLARIMIZI, İYİ BİR GELECEK YARATMAK İÇİN KURGULUYORUZ"

İnovasyon ve teknoloji odaklı çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Yorgancılar, çalışmalarının temeline sürdürülebilirlik anlayışını yerleştirdiklerini ve sektörlerinde UN Global Compact’e üye olan tek firma olduklarına dikkat çekti.

Yorgancılar, "Güzel bir geleceği öncelik edinmek işimizin merkezinde yer alıyor. Bu nedenle yatırımlarımızı bu çerçevede kurguluyoruz." diye konuştu.