Turck'un en zorlu çevre koşullarına uygun olarak geliştirdiği, en yüksek IP68 / IP69K gibi koruma derecelerine sahip IP68 ve IP69K Q130WD uprox sensörü yiyecek ve içecek kutularının üretim akışını izlemek için prosesin birçok aşamasında kullanılabiliyor. Q130WD sensör, tüm metaller için aynı yüksek anahtarlama mesafesine sahip Turck'un patentli uprox teknolojisine dayanıyor. Q130WD sensör, alüminyum ve teneke kutuları tespit etmek için kullanılabilirken, uzun üretim bandında ürünün oluşmasına kadar tüm standart içecek ve yiyecek kutularının boşluksuz tespitinde ideal bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

SAATTE 900 BİN İÇECEK KUTUSUNU ALGILIYOR

Q130WD sensör, 250 Hz anahtarlama frekansı sayesinde saatte 900 bin teneke içecek kutusunu algılayabiliyor. FDA onaylı plastikten üretilmiş gövdesi sayesinde gıda sektöründe yaygın olarak kullanılan tüm alkali ve asidik temizlik maddelerine karşı dayanımıyla dikkat çekiyor. Q130WD, 30 ila 85 °C arasındaki ortam sıcaklıklarında da güvenilir biçimde çalışıyor. 
Her açıdan görülebilen köşe LED ışıklara sahip olan sensör ile anahtarlama sinyali ve çalışma voltajı durum izlemesi yapılıyor. Dikdörtgen tasarıma sahip olan faktör 1 sensörü, yüksekliği 40 mm olan tipik alüminyum ray uygulamaları arasında da uyum sağlıyor.