SEMAVİ YORGANCILAR, YORGLASS'IN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU ANLATTI SEMAVİ YORGANCILAR, YORGLASS'IN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU ANLATTI

Rulmanların karşılaşacağı zorlu şartlar; kimyasal maddelere maruz kalma, sürekli yıkanma, dalgalanan ısı seviyeleri ve hatta kirlenme gibi çok büyük ve çeşitli olabilir. 

Gıda işleme endüstrisinde kullanılan rulmanlar yüksek düzeyde güvenilirlik, bakım gerektirmeyen çalışma ve yüksek hızlarda üstün performans gibi özelliklerin dışında endüstrideki hijyen ihtiyaçlarını da karşılamalıdır.

NSK’DAN ÖZEL ÜRÜN YELPAZESİ

NSK rulmanlar gıda endüstrisindeki titiz talepleri karşılamak için; yıkama, fırınlama ve konveyör sistemleri, elektrikli motorlar ve pompalar gibi çeşitli işleme makina parçaları için özel bir ürün yelpazesi geliştirilmiştir.

SİLKAR ENDAŞ GÜVENCESİYLE

Silkar Endaş, geniş ürün yelpazesi ve tecrübeli mühendisleriyle kullanılacak güç aktarım ürünlerinin seçilmesine destek oluyor ve fabrikaları bilgilendiriyor. ENDAŞ AKADEMİ tarafından rulman ömrünü uzatmak için verilen eğitimlerde; montaj- demontaj yöntemleri ve ekipmanları, rulman hasarları, rulman hasar sebepleri, rulman hasarlarını önleme yöntemleri ve rulman konusundaki son gelişmeler işleniyor.

silkarendas.com