3DEXPERIENCE World 2021 etkinliğini 8-11 Şubat'ta gerçekleştiren Dassault Systèmes, iki yeni 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS ürününü tanıttı.

BULUT TABANLI ERİŞİM OLAĞANI TANIYOR

Çevrim içi formatta düzenlenen etkinlikte, düşünce liderliği, endüstri dersleri, buluşmalar, panel tartışmaları, ürün brifingleri ve ağ oluşturma fırsatları, SOLIDWORKS'ün yeni, genişleyen 3DEXPERIENCE Works portföyü ile kullanıcıların yeni inovasyon ve iş birliği yolları yaratmak için insan hayal gücünü nasıl geliştirdiğini keşfetti ve müşterileriyle bağlantı kurdu.

Firma etkinlik kapsamında tasarım, iş birliği, paylaşım ve uzmanlıkta yeni ufuklar açacak iki yeni ürününü yakında kullanıcıların hizmetine sunacağını da duyurdu. 

Etkinlikte görücüye çıkan maker’lar için ‘’3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers’’ ve öğrenciler için ‘’3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Students’’ ürünleri, maker’lara ve öğrencilere tasarım, mühendislik ve inovasyon iş birliğinde dünyanın en güçlü dijital ortamına bulut tabanlı erişim imkanı verecek.

"DEVRİM NİTELİĞİNDE BİR ÜRÜN ÇIKARIYOR"

Yeni ürünlere ilişkin görüşlerini paylaşan Dassault Systèmes SOLIDWORKS CEO’su Gian Paolo Bassi, “Ürünlerden platforma, bağlantılardan ilişkilere… 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, öğrencilerin ve maker’ların öğrenme, iş birliği kurma ve inovasyon yapma şekillerini dönüştürüyor. Öğrenciler, sektörde talep gören becerileri geliştirmek ve işyerinde başarıyla yükselmek için gereken doğru araçları erkenden kullanabiliyorlar. Maker’lar, üretme tutkularını paylaşan, uzmanlığı ve iş birliği arzusu ile yardıma hazır olan bir topluluğa katılabiliyorlar. Her iki grup da ezber bozan deneyimleri mükemmel bir şekilde inşa etmek için gereken bilgiyi ve uzmanlığı ediniyorlar. Klasik SOLIDWORKS masaüstü yazılımımızın 3DEXPERIENCE platformuna bağlı ve bu platform tarafından yönetilen bu versiyonu, karşımıza devrim niteliğinde bir ürün çıkarıyor.”  ifadelerini kullandı.

Söz konusu ürün öğrenciler için Mayıs 2021’de, Maker’lar için ise 2021’in ikinci yarısında 3DEXPERIENCE platformu üzerindeki basit bir çevrim içi satın alma deneyimi ile kullanıma sunulacak.