“Tüm dünyayı etkisi altına alan Covit- 19 salgını sebebiyle tüm dünyada neredeyse ticaret, üretim deyim yerindeyse hayat durdu. Ülkemiz açısından bir kez daha gördük ki milli üretim ve ihracat; ayakta kalmak, her türlü durum değişikliğine hazır ve dayanıklı olmak için önemli ve vazgeçilmez.

Bu dönemde devletimizin belirlediği tedbirler çerçevesinde ticari faaliyetlerimizi sürdürürken, mevcut ürün yelpazemizde yerli ürün oranının artırmak için üzerinde çalıştığımız yatırım planlarımızı güncelledik ve yeni talaşlı imalat atölyemizi devreye aldık. Ticari faaliyetlerin yavaşlaması süreci, bize -e dönüşüm sürecine daha fazla zaman ayırmamız için fırsat verdi ve bu dönüşümü tamamladık.
İnsan kaynaklarımızı daha etkin kullanmak üzere iç işleyişimiz ve pazarlama faaliyetlerimizle ilgili yeni düzenleme ve planlamalar yaptık. Bu planlar çerçevesinde yeni takım arkadaşlarımızı kadromuza kattık. Kriz süresince ertelenen ihtiyaçların, önümüzdeki dönemde daha yoğun bir şekilde talebe dönüşeceğini ve bu yoğun talebe cevap verebilmek için sıkı bir çalışma dönemine gireceğimiz değerlendiriyoruz. Bütün hazırlıklarımız bu yönde tamamlandı. Geçmiş kriz dönemlerini fırsata çevirebilmiş bir organizasyon ve bu konuda tecrübe sahibi olmuş kadro olarak geleceğimize inanıyor ve umutlarımızı koruyoruz.

Yeni normale dönüş süreci ve devamında belirlediğimiz hedefler, hazırladığımız planlar doğrultusunda daha çok çalışmaya ve gerekirse krizleri de fırsata çevirme imkanlarının olduğu inancıyla faaliyetlerimize devam edeceğiz.”