Rockwell Automation tarafından düzenlenen teknolojiyle stratejik ve operasyonel zorlukların üstesinden nasıl gelinebileceği hakkında bilgilerin ele alınacağı “VirtualConnect” isimli online etkinlik, 12 Mayıs Salı günü 11.00-15.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

İki paralel oturum olarak düzenlenecek etkinliklerden biri akıllı makina yolculuğu, diğeri ise dijital dönüşüm yolculuğu konularında olacak.

DİJİTAL STANDLAR YER ALACAK 

Katılımcılar, artırılmış gerçeklik, dijital ikiz ve endüstriyel nesnelerin interneti sayesinde üreticilerin performanslarını artırmak için nasıl yeni fırsatlar yaratabildiğini, mevcut operasyonlarını genişletmek için akıllı aygıtlardan nasıl faydalanabileceklerini öğrenecek. 

Ayrıca sanal etkinlik alanında firmanın ve partnerlerinin dijital standları da yer alacak. 

ANLIK CHAT İMKANI, İNTERAKTİF VİDEO SUNUMU

Katılımcılar otomasyon uzmanlarıyla gerçek zamanlı chat imkanıyla görüşerek, VirtualConnect sunumlarında yer alan ürün ve çözümler hakkında detaylı bilgi alabilecek. Teknik uzmanlar ve sunumu gerçekleştirenler etkinlik boyunca soruları yanıtlayacak. 

Rockwell Automation EMEA Bölge Başkanı Susana Gonzales’in sektörü dönüştüren teknolojiler üzerine gerçekleştireceği açılış konuşmasının ardından şirketin teknik uzmanları interaktif bir video sunumu yapacak. 

Özel ders programları, birebir eğitim ve uzmanların katılım sağlayacağı networking etkinliği ve dijital showroomda ‘yürüme’ şansının da bulunduğu etkinliğe firmanın web sitesi üzerinden kayıt yaptırılabiliyor.