AC Sürücü, Hareket Kontrol ve Kontrol Grubu Çözümlerini Elite World Asia Otel’de gerçekleşen lansmanı ile Türkiye’deki partnerlerine, iş ortaklarına ve son kullanıcılarına tanıtan Delta; yeni nesil teknolojik ürün grupları ile birlikte daha farklı pazarlarda ve uygulamalardaki müşteri ihtiyaçlarına daha kapsamlı çözümlerle cevap vermeye devam etmeyi hedefliyor.
Kokteyl ve kayıt işlemleri ile başlayan etkinlikte, sergi alanında yeni ve mevcut ürünlerin yer aldığı paneller ile Delta, genel ürün portföyünü katılımcılara sundu. Programın anlatılmasının ardından Delta Electronics Türkiye Ülke Müdürü Mehmet Sönmez, sunumunda şu sözlere yer verdi: “Delta Endüstriyel Otomasyon İş Birimi, Türkiye’de genç, dinamik ve bir o kadar da içerisinde tecrübe barındıran bir yapılanmadır. Bugün burada ‘Dünyanın Teknolojisi’ sloganı ile yeni nesil ürünlerimizi, ‘Bildiğinizden Daha Fazlası’ sloganı ile global ve lokal yapılanmamızı sizlere aktarmak istiyoruz. Daha iyi bir gelecek için ‘Yenilikçi, Temiz ve Enerji Verimli Çözümler Sunmak’ misyonu ile çıktığımız yolda tüm teknolojik endüstriyel otomasyon ürünlerimiz ile yanınızda olmaya devam ediyoruz. Bu teknolojiyi ve faydalarını siz değerli partnerlerimiz, iş ortaklarımız ve son kullanıcılarımız ile paylaşmaktan büyük gurur ve heyecan duyuyoruz. Orta vadede ise operasyonel gelişimlerimiz, yeni ürünlerimiz, yeni pazarlardaki sunumlarımız ve partner kanal gelişimimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik katma değer sunan çözümlerimiz sürekli gelişerek devam edecektir.“ 
Daha sonrasında Marmara Bölge ve Partner Kanal Müdürü Onur Sayar, Servis Müdürü Ergin Yarımokka ve Müşteri Destek Ekip Lideri Burçin Şahin sırasıyla kendi departmanlarının yapılanması hakkında katılımcılara bilgi verdi.

AC Sürücü Çözümleri için Ürün Müdürü Ali Naim Küçük, M300 Kompakt Sürücü Ailesi ve C2000+ Gelişmiş Endüstriyel Sürücü Modeli’ni tanıttı. Ürün Müdürü Ali Alper Tezer ile devam eden lansmanda Hareket Kontrol Çözümlerine yer verildi. Bu bölümde, DVP-MC Ürün Ailesi, AX800 Serisi ile Codesys iş birliği, ASDA-B3 ve NC200 Ürün Aileleri ile DRV – DRS Endüstriyel Robot Aileleri tanıtıldı. AS200 PLC Ailesi, DOP-100 HMI Serisi ve Network Cihazlarının anlatılması için Kontrol Grubu Ürün Müdürü Mustafa Ercan Sayılgan sahnedeki yerini aldı ve yeni çözümlerin sağlayacağı faydalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonrasında, Marmara Bölge Satış Sorumlusu Gökhan Güçlütekin sahneyi devraldı ve Dünyanın 1 numaralı güç kaynağı seçimi olan Delta Güç Kaynakları’nı tanıttı. 
Sunumlar sonrasında eğlenceli bir yarışma gerçekleşti ve ilk üçe giren kişiler ödülleri ile buluştu. Gala yemeğinin ardından sahneyi Işın Karaca devraldı ve güzel sesiyle geceye renk kattı.

DELTA YENİ NESİL ÜRÜNLER

MS300 Kompakt AC Sürücü

Delta’nın yeni nesil sensörsüz vektör kontrollü AC mikro sürücü modeli MS300 sürücülerde EMC filtre, frenleme ünitesi, STO SIL2 güvenlik koruması, pulse giriş ve çıkışları, çoklu motor kontrolü gibi bir çok özellik dahilidir. Aynı zamanda eski kompakt serilere göre %40 küçültülmüş tasarımı ile kurulum alanını en efektif şekilde optimize eder ve  50°C sıcaklığa kadar güç düşümü olmadan çalışma özelliği ile en zorlu şartlarda kullanılabilir.

C2000+ Gelişmiş Endüstriyel Sürücü

Yıllardır Türkiye pazarında yoğun olarak kullanılan Delta’nın en güçlü AC sürücü modeli olan C2000 serisi, yüklenme kapasitesi birebir seçimde ağır şart koşullarını şağlayacak şekilde güçlendirilerek C2000+ adıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. C2000+ yüksek performanslı açık ve kapalı çevrim FOC kontrolüne sahip üst seviye ağır şart AC motor sürücüsüdür. Üstün performanslı hız, tork ve posizyon kontrol fonksiyonları, gelişmiş Türkçe operatör paneli, dahili PLC özelliği, PM motor kontrol imkanı, düşük arıza oranı ve rekabetçi fiyat avantajıyla kullanıcılarına sadece yüksek verimlilik değil aynı zamanda küresel pazarda rekabet edebilecek en ideal çözümü sunmaktadır.

DVP-MC PLC Tabanlı Hareket Kontrolör

DVP serisi hareket kontrolörler, standart ve ileri düzeyde hareket kontrol (motion) sistemlerinde üstün, kararlı ve hassas çalışma esas alınarak tasarlanmıştır. Özel motion için geliştirilmiş işlemcisi, EtherCAT / CANopen (DSP402) gibi hareket kontrol haberleşme protokolleri ve PLCopen hareket kontrol fonksiyon kütüphaneleri ile proje oluşturmayı ve geliştirmeyi kolaylaştırır.

AX800 Serisi ile Codesys İş Birliği

Codesys’in güçlü yazılım özellikleri ve Delta AX800 serisi hareket kontrolörlerin kabiliyetleri bir araya geliyor. AX800; 64 eksene kadar 1ms çevrim süresini garanti eden gerçek zamanlı hareket kontrolör, robot ve CNC uygulamalarının geliştirilebileceği serileri ile ileri seviye uygulamalar için kullanıcılarını bekliyor. WindowsIOT işletim sistemi ile harici bir PCye ihtiyacınız olmadan tek elden geniş imkanlar sunmanın yanında, Codesys softmotion desteği ve Ethercat haberleşmesi ile üst düzey performansı gücünüze güç katacaktır.  

ASDA-B3 AC Servo Motor ve Sürücü

Servo sürücü ve motorlarıyla birçok yeni özellikle sunulan ASDA-B3 ürün ailesi endüstride geniş bir uygulama alanına hitap ediyor. 6000rpm ile hız gereksinimlerini yerine getirirken, yüksek enkoder çözünürlükleri ile hassasiyet kriterlerini de aynı zamanda karşılıyor. Küçültülmüş sürücü ve motor ebatlarıyla tasarımlarınızda yer kazanımı da sağlayacak olan seri 2020 yılının en gözde servo motor ve sürücü çözümleri arasında yerini alacaktır.

NC200 CNC Kontrol Ünitesi

CNC torna uygulamaları için tasarlanmış Delta NC200 ürün ailesi, DMCNET haberleşme altyapısı ve ücretsiz sunulan programlama yazılımıyla ekonomik, esnek ve performanslı çözümler sunar. Delta servo motor ve sürücülerle mükemmel uyumu, kolay kurulum ve devreye alma özellikleriyle öne çıkan NC200 Serisi, çevresel ekipmanlarıyla birlikte projenizin tüm ihtiyaçlarına cevap verir.

DRV – DRS Endüstriyel Robot Aileleri

Delta, yüksek teknoloji ürün gamının yeni üyesi eklemli robotlar ile Akıllı Fabrikalar konseptine artık daha fazla katkıda bulunuyor. Yüksek hız ve hassasiyet gereksinimlerini sağlayan DRV Serisi 6 Eksen Robotlar, düşük çevrim sürelerinde üretim kapasitenizin artmasında destek olur. Delta Robot ailesinin SCARA robot sınıfının üyeleri DRS40L ve DRS60L ile küçük parçaların montajı, transferi, paketleme, lehimleme, vidalama gibi birçok uygulama için ekonomik ve pratik çözümler sunar. Yüksek hassasiyet ve tekrarlanabilirlik kriterlerini tam yetkinlik ile sağlayan DRS robotlar hız ve dinamizm konusunda zirvededir.

AS200 Gelişmiş Modüler PLC

Orta seviye PLC pazarı için 2019 yılında sunulmuş ve çok iyi geri bildirimler almış AS200 ürün ailesi, yüksek performans ve evrensel IEC61131-3 programlama standarttı ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Endüstri 4.0 için geliştirilmiş geniş haberleşme yelpazesi, 20 adede kadar servo motor kontrolü ve yüksek hızlı tarama süresi ile elektronik, paketleme, gıda ve tekstil gibi birçok sektörlerde güvenilir çözüm sağlamaktadır.

DOP-100 Gelişmiş Operatör Paneli

Delta’nın yeni yüzü olarak lansmanı yapılan DOP-100 operatör paneli ailesi 4.3” ekran boyutundan 15” ölçüsüne kadar tüm ihtiyacınıza uygun çözümler sunmaktadır. Yüksek çözünürlük, hızlı Cortex-A8 işlemcisi ve geniş resim kütüphanesi, BACnet dahil 160’dan fazla haberleşme protokolü ve PDF kaydetme/gösterme, kamera bağlanma, basınçlı su ile yıkanabilirlik gibi gelişmiş özellikleri ile size özel çözümler sunuyor. Zarif ve fonksiyonel DOP-100, 2020 yılında yine zirveyi hedeflemektedir.

Endüstriyel Network ve Haberleşme Cihazları

Endüstri 4.0 teknolojisinin olmazsa olmazı veri toplama sistemleri için Delta’nın kullanımınıza sunduğu DX serisi bulut çözümleri ve ihtiyaçlarınıza özel tasarlanmış DVS serisi Ethernet network ürünleri tanıtıldı. En önemli hedefi herkesin kolay kullanabileceği çözümler sunmak olan Delta, bu geleneğini network cihazlarında da devam ettirdi. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan geniş ürün yelpazesi ve Delta tarafından geliştirilmiş otomasyon pazarına özel Web ara yüzleri ile işlerinizi daha kolay ve daha güvenli çözmenizi sağlıyor.

Güç Kaynakları

Tüm dünyanın 1 numaralı tercihi olan Delta Güç Kaynakları, 500 farklı ürün seçeneği ile kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Özellikle tüm modellerinde yer alan aşırı voltaj, aşırı akım, aşırı sıcaklık ve kısa devre koruması ile ön plana çıkmaktadır. IEC/EN 61000-3-2 A Sınıfı harmonik akım limitleme standardına uygun olarak üretilmiştir. Opsiyonel olarak yüksek IP koruma sınıfına sahip LED sürücüler, marin ve medikal sertifikasına sahip güç kaynakları kullanıcılara, özel projelerinde kullanım rahatlığı sağlıyor.