Hannover Fairs Turkey tarafından organize edilen WIN EURASIA Hybrid, 8-11 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Otomasyon teknolojilerinden hidrolik ve pnömatik sistemlere, sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine ve tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi bir araya getirecek WIN EURASIA, yenilenen İFM ile katılımcılarına ve ziyaretçilerine ulaşım açısından kolaylık sağlamayı ve daha iyi bir fuar deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

5G SENARYOLARI İLK KEZ SERGİLENECEK

Fuar kapsamında, üretimde büyük öneme sahip 5G teknolojisinin gerçek zamanlı olarak kullanılacağı 5G Arena Özel Alanı da görücüye çıkacak.

MAXION WHEELS'İN FABRİKA YATIRIMINDA OTOMASYON RÜZGARI MAXION WHEELS'İN FABRİKA YATIRIMINDA OTOMASYON RÜZGARI

Nokia'nın çözüm ortaklığında hazırlanacak özel alanda, dikey sektörlere teknoloji çözümü sunan yerli ve uluslararası markalar ile Türkiye’nin ilk endüstriyel 5G kullanım durumları sergilenecek. Toplam 500 metrekareden oluşan alanda 30 markanın 12 değişik endüstriyel 5G senaryosu, Türkiye’nin önemli bir operatörünün 5G sinyali ile gerçek zamanlı bir biçimde haberleşmesi sağlanacak.

"DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÇOK ÖNEMLİ"

Özel alan hakkında değerlendirmelerde bulunan Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Annika Klar, Türkiye için dijital dönüşümün önemine işaret ederek, vakit kaybetmeden söz konusu teknolojileri üretime entegre eden sanayicilerin, bilhassa da KOBİ'lerin rekabette önemli bir avantaja sahip olacağının altını çizdi.

Deutsche Messe'nin, Hannover'deki 1,5 milyon metrekarelik fuar alanını 5G ağı ile donatarak 5G'nin önemini göstermeyi misyon edindiğini belirten Klar, "Bu misyonun gereği olarak Nokia ile yaptığımız iş birliği sayesinde geleceğin teknolojisini WIN EURASIA fuarında da göstereceğiz. WIN EURASIA 5G Arena'da, Türkiye'de ilk kez farklı konularda canlı 5G senaryolarını bir araya getireceğiz. Türk sanayisinin geldiği noktaya hep birlikte şahit olacağımız için çok heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

"5G'NİN FAYDALARINI VURGULAYACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

5G Arena Özel Alanı ile ilgili görüşlerini paylaşan Nokia Türkiye Genel Müdürü Özgür Erzincan ise, WIN EURASIA 2022 için 5G teknoloji sağlayıcısı olarak seçilmelerinin kendileri açısından bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.

Yerel ve uluslararası ortaklarla beraber, Türkiye'deki endüstriyel paydaşlara ve tüm fuar katılımcılarına 5G'nin faydalarını vurgulayabileceklerine inandıklarını kaydeden Erzincan, "Firmamızın bu konuda kapsamlı bir deneyimi var. Dünya genelinde 74 ticari 5G şebekesi, 400'ün üzerinde endüstriyel özel kablosuz müşteriyle birlikte çözümlerimiz üzerinde çalışıyor ve bu ortaklık, sahip olduğumuz bu deneyimi ve en son teknolojiyi Türkiye'de uygulamaya olan inancımızı göstermektedir." dedi.

ÖZEL ALAN ETKİNLİKLERİYLE ZENGİNLEŞTİRİLDİ

WIN EURASIA Hybrid 2022’de, İFM ikinci salonda konumlanacak 5G Arena’nın yanı sıra pek çok özel sergi alanı da bulunacak. "Dijital Fabrikalar", "Forum Arena" ve "Robot Otomasyonu" Özel Alanları, "Proses Otomasyon" ve Manisa’dan katılacak firmalar ile "Makim Özel Alanı" fuarda yer alacak.

Farklı endüstriyel alanlarda faaliyet gösteren profesyonellerin, ilgi duydukları konularda ayrıntılı bilgi alma fırsatına sahip olacakları özel sergi alanlarının yanında fuarda her sene olduğu gibi yurt dışından nitelikli satın almacılarla ikili iş görüşmeleri yapılabilmesine imkan verecek kapsamlı bir Alım Heyeti organizasyonu da gerçekleştirilecek.