İSTANBUL (AA) -Vodafone, "KOBİ’leri dijitalleştirirken tasarruf ettirmek" amacıyla yola çıktığı "Dijital İş Ortağım" program serisiyle, büyük ölçekli işletmeleri ve girişimcileri, Ali Sunal moderatörlüğünde KOBİ’lerle buluşturmaya devam ediyor

VERİ ODAKLI DİJİTAL DÖNÜŞÜM

Vodafone, "Dijital İş Ortağım"  ile büyük ölçekli firmalarla, KOBİ’leri bir araya getiriyor. Ali Sunal’ın kolaylaştırıcılığında, dijitalleşirirken KOBİ’leri tasarruf ettirmeyi de hedefleyen program serisinde, KOBİ’lerin büyük işletmelerden yol haritaları almalarını temin ediyor.

Program, serisinin ikincisi, "KOBİ’lerimiz İçin Veri Odaklı Dijital Dönüşüm" temasıyla yapıldı.

KOBİ’LER İÇİN MEDYA STRATEJİSİ…

"KOBİ’lerde doğru medya stratejisi, neden dijitalleşmeliyiz ve veri güvenliği sorularına çözüm aranan ikinci programın konuğu, WPP Türkiye Ülke Başkanı ve GroupM CEO’su Demet İkiler’di.
En Etkili 50 İş Kadını listesine de seçilen İkiler, tüketici alışkanlıklarında dijitalleşmenin uygulanmasına yönelik KOBİ’leri bilgilendirdi.

KOBİ’lerin izleyici olarak davet edildiği ve İTÜ Vodafone Future Lab’de düzenlenen programda, verimlilik takibi, bilgi ve şirket güvenliği ve verimlilik artışıyla sektördeki imkanlara yönelik Vodafone IoT çözümleri anlatıldı.

BÜYÜKLERDEN, KOBİ'LERE YOL HARİTASI...

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, firmaların dijitalleşmede aldıkları yol kadar rekabet avantajını yakaladıklarını kaydederek, şöyle konuştu: 
"Gelecek dijitalleşmede hızlı adım atanların olacak. Dünyada pek çok şirket, dijitalleşme ile maliyetleri düşürüp, rekabet gücünü artırabileceğinin bilincinde. Dijital İş Ortağım ile büyük işletmelerin dijitalleşmedeki, yol haritasını, KOBİ’lerle paylaştı.