İSTANBUL (AA) Vodafone Türkiye'nin küresel yenilikçi firması OKSİJEN, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ARI Teknokent’in organize ettiği  BEETECH 2018 Teknoloji Ödülleri'nde "Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları" branşında ödüle layık bulundu.
BEETECH 2018’de "Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları" ödülü kazanan OKSİJEN, 270'den fazla Ar-Ge firmasından, en fazla patent başvurusu yapan şirket, unvanını da aldı.
2017’de Türk Patent ve Marka Kurumu'na 60 başvuru yaparak, "En Çok Başvuru Yapan Şirket" ünvanı alan OKSİJEN, iletişim sektörüne katkı sunarken, küresel yenilikçi standartlara da, ışık tutuyor.

VODAFONE, TÜRKİYE'NİN TEKNOLOJİ ÜSSÜ HEDEFİYLE ÇALIŞIYOR

OKSİJEN ve Dijital Teknolojiler Direktörü Yıldırım, OKSİJEN’in 2017’de geliştirdiği mamül ve çözümlerinde 60 icat için patent başvurusu yaptığını belirtti. Direktör Devrim Yıldırım, BEETECH 2018'de aldıkları ödülün ilk olmadığını, son üç yıldır, Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları’nda en fazla başvuru yapan kurum seçildiklerini anımsattı. 

Yıldırım, global düşünüp, yerel davranan 531 milyon aboneli firmanın Türkiye'nin teknolojide üretim üssü olması yolundaki, kararlı çalışmalarını devam ettireceklerini kaydetti.