Wago Türkiye, tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle 23-27 Mart tarihleri arasındaki eğitimlerini online ve ücretsiz olarak sunacağını duyurdu.

Halihazırda gerçekleştirdiği ücretli eğitimlerinin bir bölümünü salgından dolayı ücretsiz hale getiren ve online olarak sunacak firma, 23-27 Mart tarihleri arasındaki eğitim takvimini de açıklandı.

Buna göre; “Temel Seviye CodeSys”, “DC Güç Sistemlerinde Güvenlik ve Süreklilik Sağlayan Çözümler”, “WAGO SmartDATA ve SmartDESIGNER” ve “Lighting Management ile Modern Aydınlatma Otomasyonu” eğitimleri gerçekleştirilecek. 

Konuya ilişkin firmadan yapılan açıklamada ise şu cümlelere yer verildi: “COVID-19 virüs salgını, hayatımızı her geçen gün yeniden şekillendiriyor. WAGO olarak; bu süre zarfında, müşterilerimiz ve siz değerli topluluğumuza destek olabilmek adına, bu zamana kadar yürüttüğümüz ücretli eğitimlerimizin bir bölümünü, online ve ücretsiz hale getiriyoruz. Aşağıdaki paylaşımda, 23-27 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimlerimizin açıklamaları mevcuttur. Gelin, bilgilerimizi paylaşalım ve değer yaratmaya devam edelim. WAGO sizinle!”

Katılımcılar, eğitim saatleri geldiğinde Wago Türkiye’nin sitesindeki blog sayfasından eğitime katıl butonunu tıklayarak eğitime katılım sağlayabilecek.

Eğitimlerin gün ve saatleri ise şu şekilde olacak: