Özellikle hastane, otel, üniversite, havaalanı, fabrika gibi büyük yerleşim alanlarına sahip işletmeler için bina otomasyon sistemleri büyük önem taşıyor. Sistemlerin daha etkin ve verimli çalışmasını sağlayan otomasyon sistemleri kurulumlarında hizmet veren firmanın anahtar teslim proje hizmeti vermesi büyük avantajlar sağlıyor.
Bina ve proses otomasyonu alanında uygulama, mühendislik, proje, Ar-Ge, faaliyetleri yürüten Bilgemek Otomasyon, prestijli projelere imza atarak çeşitli sektörlere hizmet sunuyor. Bina otomasyonu, güç ve enerji yönetimi, proses otomasyonu ve pano imalatı konusunda yaptıkları projelerle birçok alanda zengin ürün yelpazesi ve uzman kadrosuyla çözüm sunan Bilgemek Otomasyon; hastane, otel, hidroelektrik santrali, havalimanı, ilaç tesisleri gibi birçok farklı sektör ve alanda hizmet veriyor.

ÖZEL PROJELER TASARLIYOR

Yenilikçi teknolojileri, yazılım ve Ar-Ge çalışmalarını bir arada tutarak özel projeler tasarlayıp müşterilere tam destek veren kuruluşun, PLC, DDC yazılımları ve yazılım kütüphanesi bulunuyor.
Bina yönetimi ve endüstriyel alandaki faaliyetlerinin yanı sıra içme suyu ve atık su arıtma tesisleri gibi altyapı projelerinde de yer alan Bilgemek, zengin ürün yelpazesi ve uzman kadrosuyla projelerine devam ediyor.