Günümüz, zeki ve arazi seviyesinde iletişim kurabilen araçları gerektiriyor; SICK tarafından sunulan son teknoloji ürünü akıllı sensörler, bu gereksinimleri karşılayabiliyor.

Kendi kendini denetleyen sensörler; sensör ve aktüatörlerin kendi çalışma sırası ve işlevlerini koordine ettiği çalışma istasyonları; kendi kendini yöneten ve optimize eden otonom ünitelere sahip üretim yapıları–akıllı fabrikanın ortaya çıkışı, üretim ve intralojistik süreçleri uygulamalarında bir paradigma değişikliği anlamına geliyor. Günümüz, zeki ve arazi seviyesinde iletişim kurabilen araçları gerektiriyor; SICK tarafından sunulan son teknoloji ürünü akıllı sensörler, bu gereksinimleri karşılayabiliyor.

2016 Hannover Fuarı şunu açıkça gösterdi: Endüstri 4.0 ve geleceğin akıllı fabrikası şimdiden bizimle. Gelişim; üretimde mümkün olan en iyi esneklik, şeffaflık ve bulunurluk ile insan-makina işbirliği ve kaynakların işe koşulmasının optimizasyonunun da rol oynadığı lojistik süreçleri ile yönlendiriliyor. Akıllı Sensör Çözümleri ile SICK, geleceğe hazır olan ve hem bu gereksinimleri hem de otomasyon işlevlerinin uzaktan yürütülmesini (Akıllı Görevler) destekleyen ağ tabanlı bir sensör portföyü sunuyor.

Haberin Tamamı ST Otomasyon Dergisi'nin Ocak 2018 Sayısında