KAYNAK OTOMASYONUNDA DİKKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ PAYLAŞTI KAYNAK OTOMASYONUNDA DİKKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ PAYLAŞTI

Uluslararası alanda elde etmiş olduğu başarılarla adından söz ettiren Arma Kontrol, geliştirdiği teknolojilerle yüksek riskli alanların güvenliğini kolaylıkla hallediyor. 

Arma Kontrol’ün kendinden iç üniteli Mantar Bariyer Sistemleri, darbeye ve iklim koşullarına karşı dayanıklı yapısıyla dikkatleri çekiyor. Sistemin önemli özelliklerinin başında tüm ünite ve elektrik aksamının zeminin altında bulunması geliyor. Ar-Ge ve üretimi Arma Kontrol’e ait olan sistem darbe ve iklim koşullarına karşı gösterdiği üstün performansla fark yaratıyor. 

Arma Kontrol tarafından yüksek riskli alanların korunması amacıyla geliştirilen Road Blocker ürünü ise ultra güçlü yapısı ve 1,5 metrelik boyuyla fark yaratıyor. Her an kesintisiz koruma özelliği bulunan Road Blocker, yapay zekâ destekli teknolojisiyle insan hatalarını ve risklerini ortadan kaldırıyor. 

Sorunsuz şekilde çalışan Mantar Bariyer ve Road Blocker ürünlerinin kalitesi, TÜV Austria tarafından belgele kazanarak büyük bir başarıya da damgasını atmış oldu. 

DÜNYADA İLKLER ARASINDA BULUNUYOR

İhtiyaç duyulan her alana yönelik olarak çok sayıda çözüm geliştirdiklerini söyleyen Arma Kontrol Kurucusu ve Genel Müdürü Koray Kartal, “Kritik alanlarda kullanılan bariyer sistemleri güvenlik açısından oldukça önemli yer tutuyor. Mantar Bariyer sistemlerimiz uzun süre hiç durmadan çalışma kapasitesine sahip. Toplam 2 milyon kez kesintisiz açma-kapama özelliğine de sahip olan Mantar Bariyer ürünümüz, bu özellikleriyle dünyada ilkler arasına yer alıyor. Bu özellikleriyle de TÜV Austria’dan aldığı belge ile yoluna devam ediyor’’ şeklinde konuştu

İHTİYAÇLARA ÖZEL ŞEKİLDE ÜRETİLEBİLİYOR 

Askeri ve emniyet kurumlarının dışında holdingler, havaalanları, petrol sahaları, cezaevleri gibi yüksek riskli alanların araç giriş çıkış kontrolü için geliştirilen bariyer sistemleri, istenilen ölçülere göre özel olarak üretilebiliyor, 220V’luk çalışma prensibi dolayısıyla yeni bir elektrik altyapısına gereksinim duymuyor. Hidrolik prensibiyle güvenli bir geçiş sağlayan bariyer, mobil uygulama, plaka tanıma sistemleri, OGS-HGS, kart okuyucular ile entegre çalışabiliyor. 

ROAD BLOCKER SAYESİNDE KESİNTİSİZ KORUMA 

Road Blocker ürünlerinin de insan hatalarını ortadan kaldırdığını söyleyen Koray Kartal, “Alt yapı sorunlarından ve jammer gibi sinyal bozuculardan etkilenmeyen dev road blockerımız, içeriden ve dışarıdan gelecek tüm saldırılara karşı alanları koruyor. Armox ultra sert çelik zırhla kaplı olan blocker, 18 tonluk araçların 110 kilometre hızla çarpmalarına dahi karşı koyabiliyor. 5 milyon kez açıp kapanma sonrası bile sorunsuzca çalışmaya devam ediyor. Yapay zeka ile desteklenen, anlık olarak durum bilgilerini paylaşan blocker, arıza durumunda mail, SMS ve mobil uygulamayla otomatik bilgilendirme yapıyor. Tehlike anında acil kapanma özelliği de bulunan blocker, 2 saniye gibi kısa sürede açılarak alanları kesintisiz koruma altına alıyor” şeklinde konuştu.