İSTANBUL (AA) - MediaCat Felis Ödülleri, 2005’ten bu yana yapılıyor. Pazarlama ve iletişimin, 2018 Ödülleri’nde, Turkcell, 23 ödüle uygun bulundu. 
13. Felis Ödülleri’nde, en efektif ve yaratıcı iletişimlerin ödüllendirildiği gecede Turkcell, 8’i Felis ve 15’i Başarı toplam 23 ödül kazandı.

SURİYELİ BANA’NIN, “MERHABA UMUT”U KAÇ ÖDÜL ALDI?

Suriyeli Bana Alabed’in, Merhaba Umut’u 12 ödül aldı.
Benzersiz uygulama ile Bana, Türkçe ve Arapça’da ortak kullanılan 6 bin 500 kelimeden oluşan mesajlarıyla, iki toplumun aslında birbirine ne kadar yakın olduğunu ortaya koyan uygulamasıyla ödülleri topladı.
Tüm ihtiyaçların internet üzerinden yapıldığı Lifecell ise üç ödül kazandı. Upcall kampanyası da törende, kurumun ödül aldığı diğer bir çalışmasıydı.


MÜLTECİYE DOKUNAN UYGULAMA...

Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, uygulamalarıyla, müşterilerinin hayatına değer kattıklarını kaydetti. Kurumun, dünyanın ilk dijital operatörü olduğunu vurgulayan Bütün,
Teknolojiyle, insana dokunabilmeyi amaçladıklarını söyledi. Suriyeli mültecilerin adaptasyonu için düşünülen, Merhaba Umut’un yerinin de ayrı olduğunu ifade etti.