Turck Genel Müdürü Christian Wolf, Mülheim an der Ruhr'daki şirket merkezinde yaptığı açıklamada, konsolide grup cirosunun 2018 iş yılı için 660 milyon avro’yu aşmasının beklendiğini söyledi. Böylece 2017 yılında elde edilen 600 milyon avro cirodan sonra, bu yüzde 10'luk bir büyüme oranına tekabül edecek. 
Wolf, Turck Group’un, 2017'de şirketin tarihindeki en başarılı yılını geçirdikten sonra, bu iş yılı da çok memnun edici olduğunu kaydederek, bir kez daha Asya-Pasifik bölgesinde yüzde 20, Avrupa / Orta Doğu bölgesinde yüzde 15 civarında olmak üzere iki basamaklı bir büyüme gerçekleştirdiklerini açıkladı. Wolf, en büyük Pazar konumundaki ABD'nin, önceki yıla göre büyüme hızını koruyabildikleri için de memnun olduklarını dile getirdi. 

İLK ORTAK GİRİŞİM

Turck stratejik ortağı Banner Engineering’le birlikte ASEAN bölgesinde 2017 yılında ilk ortak girişimini kurmuştu. Her iki şirket, her biri Malezya ve Tayland'da olmak üzere iki satış şirketi ile bu yılki uluslararasılaşma taahhüdünü de devam ettirdi. Wolf konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Özellikle Asya'da Endüstri 4.0 ve IoT uygulamalarının doğrudan tanıtımı için muazzam bir potansiyel var” diyerek bölgedeki birçok müşteriyle bu talebin en iyi nasıl karşılanabileceğini Turck Bulut Çözümleri kısmı ile görüştüklerini açıkladı. Güney Afrika'da 2018 yılında uzun süredir devam eden satış ortağı RET Automation'ın devralınmasıyla birlikte bir başka satış şirketi de kurulmuş oldu.