Gerçekleştirdiği üretim ve ihracat rakamlarıyla Türkiye ekonomisine katma değer sağlamayı istikrarlı olarak sürdüren Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından İhracat Başarı Ödülleri’nde "Platin İhracat Ödülü" ile ödüllendirildi.

BAŞKAN BARAN ÇELİK TAKDİM ETTİ

Covid-19 pandemisi koşullarına rağmen OİB tarafından düzenlenen İhracat Başarı Ödülleri’nde üstün ihracat performansı gösteren firmalar ödüllendirildi.

Kuruluşunun 30. yıldönümünü geçtiğimiz yıl kutlayan firma, OİB tarafından verilen ödül ile birlikte bir başarı daha elde etmiş oldu.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdürü ve CEO’su Toshihiko Kudo ödülü, OİB Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik'in elinden aldı. 

"PEK ÇOK BAŞARIYA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Platin İhracat Ödülü’ne layık görüldüklerinden dolayı teşekkür eden Kudo, aldıkları ödüle ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Bu ödülü tüm Toyota camiası adına onur duyarak kabul ediyorum. Firma olarak uygulamaya devam edeceğimiz temel değerlerimiz ile varlığımızı gelecek yıllarda da sürdürerek daha pek çok başarıya imza atacağız. Buna gönülden inanıyorum."