Robotik etiketleme sistemleri fabrikalarda giderek daha da yaygınlaşıyor. Tüm hatlarında dijitalleşmeye ve robotik üretime geçmeye başlayan fabrikalar, kullandığı fonksiyonlara etiketleme otomasyonunu da ekleyerek üretim kalitesini artırıyor.

Etiketleme sistemleri ile farklı yüzeylerin farklı noktalarına otomatik olarak etiketleme yapılabilmesi sayesinde üretim hatlarında sosyal mesafe korunabiliyor. 

ETİKETLEME İÇİN ÇÖZÜM

Etiketleme çözümlerinde uzmanlığını kanıtlamış olan Almanya merkezli Novexx Solutions her kapasitedeki ihtiyaca yönelik olarak sunduğu etiketleme çözümleriyle fabrikaların ihtiyacına yanıt veriyor. 

Üretimin birçok aşamasında, farklı noktalardaki ihtiyaçlar için dünyanın en geniş yelpazeli aplikasyon modüllerine sahip olan Novexx Solutions; gerçekleştirdiği çok sayıda projeyle etiketleme proseslerinde tam otomatize sistem kurulum hizmeti veriyor.

Novexx Solutions’ın tecrübeli ekibi ile iletişime geçerek etiketleme seçenekleri ile ilgili detaylı bilgi alabilir, işletmeniz için en uygun çözüme ulaşabilirsiniz.

http://www.novexx.com.tr/